Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 games

GRbookmaker
22 Απριλίου, 2024
22 Προβολές

Η επιλογή μας: Wickmayer Y. – Bejlek S.: Bejlek S. -3,5 πολύτιμοι λίθοι

22.04.2024 10:00

Η δεκαοκτάχρονη Σάρα Μπέιλεκ ταλαιπωρείται από ασταθείς εμφανίσεις τη φετινή σεζόν. Αυτό φάνηκε για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα στη Στουτγάρδη, όπου στον πρώτο γύρο των προκριματικών αποκεφάλισε δύο φορές με 6:1 την Κύπρια Σερμπάνοβα, ενώ στη συνέχεια προηγήθηκε με 6:0 και 3:0 της Νταϊάνα Σνάιντερ. Σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι της κατέρρευσε και τελικά έχασε στα σετ 6:0, 4:6, 1:6.

Ωστόσο, η νέα εβδομάδα φέρνει νέες ευκαιρίες και έχει μια πολύ καλή κλήρωση στον πρώτο γύρο των προκριματικών των 1.000 στη Μαδρίτη. Θα αντιμετωπίσει τη Βελγίδα Yanina Wickmayer, η οποία παίζει λίγο τραγικά τη φετινή σεζόν. Έχει κερδίσει μόνο μία φορά από τους εννέα αγώνες που έχει δώσει και έκανε πάνω από ένα μήνα διάλειμμα μετά το τουρνουά του Μαϊάμι. Στη Μαδρίτη θα ανοίξει μόνο το χωμάτινο κομμάτι της σεζόν και το χώμα σίγουρα δεν είναι από τις δυνατές επιφάνειες της τενίστριας.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Μπέγλεκ έχει μια πολύ ευνοϊκή κλήρωση για τον πρώτο γύρο των προκριματικών. Η τριαντατετράχρονη Wickmayer θα συναντήσει την τριαντατετράχρονη για πρώτη φορά στο court και είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης. Εκτός από τη νίκη της Bejlek, μπορεί να συστηθεί και κάποιο χαμηλότερο χάντικαπ, για παράδειγμα κατά τέσσερα games.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker