Trinec – Ceske Budejovice: Γκολ – 5,5

GRbookmaker
28 Μαρτίου, 2024
172 Προβολές

Η συμβουλή μας: Τρίνετς – Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε: Γκολ – 5,5

28.03.2024 17:00

Η χόκεϊ εξτραλίγκα προσβλέπει σε μια μάχη πολυτελείας για τα πάντα. Η Τρζίνετς φιλοξενεί την Τσέσκε Μπούντεχοβιτσε στο έβδομο καθοριστικό παιχνίδι των προημιτελικών και τα χαρτιά είναι ξεκάθαρα μοιρασμένα – ο νικητής τα παίρνει όλα, ο ηττημένος έχει τελειώσει τη σεζόν. Οι Σιλεσιανοί ξεκίνησαν εξαιρετικά τη σειρά, κυριαρχώντας στα τρία πρώτα παιχνίδια και λίγοι αμφέβαλαν για την πορεία τους, αλλά η Μοτορ δεν λύγισε και έγινε η τέταρτη ομάδα στην ιστορία της extraliga που ισοφαρίζει τα πλέι οφ από 0:3 σε 3:3. Επιπλέον, την Πέμπτη μπορεί να γίνει η πρώτη ομάδα που θα ολοκληρώσει αυτή την ανατροπή σε σειρά πλέι οφ.

Οι Στίλερς, που έχουν κατακτήσει τέσσερις συνεχόμενους τίτλους, πάντως, έχουν κερδίσει 13 διαδοχικές σειρές πλέι οφ. Τρεις επιπλέον φορές, τα κατάφεραν σε ένα δύσκολο έβδομο παιχνίδι της σειράς. Και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται υπό πίεση στον πάγο του Τρίνετς. Οι γηπεδούχοι διψούν για έναν ακόμη εξωαγωνιστικό θρίαμβο, ενώ οι South Boys έχουν το μομέντουμ της σειράς και την ακατανίκητη επιθυμία να γράψουν ιστορία με μια πρωτοφανή ανατροπή. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να περιμένουμε κανένα πέναλτι, αλλά προσεκτικό χόκεϊ. Και οι δύο ομάδες θα περιμένουν το λάθος του αντιπάλου, κάθε λεπτομέρεια θα είναι καθοριστική.

Τι να στοιχηματίσετε:

Έτσι, ένα στοίχημα σε λιγότερα από 5,5 γκολ στον αγώνα είναι κατάλληλο, ο γενναίος παίκτης του στοιχήματος δεν χρειάζεται να φοβάται το χαμηλότερο όριο των λιγότερων από 4,5 γκολ στον αγώνα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker