Trinec – Σπάρτη: 1

GRbookmaker
11 Απριλίου, 2024
169 Προβολές

Η συμβουλή μας: Trinec – Σπάρτη: 1

11.04.2024 17:00

Η σειρά των ημιτελικών μεταξύ της Τρίνετς και της Σπάρτα έμοιαζε με μονόπλευρη υπόθεση, αλλά το να βγάλεις νοκ άουτ τον πρωταθλητή δεν είναι εύκολο κατόρθωμα.

Η Χαλυβουργία βρισκόταν ήδη πίσω στο σκορ με 0:3, αλλά έδειξε μεγάλη ψυχική αντοχή και την εμπειρία που έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια στα πλέι οφ και μετά από δύο σερί νίκες υπάρχει και πάλι δράμα. Η Τρίνιεκ πάει στο έκτο παιχνίδι με καλύτερη ψυχολογία από τη Σπάρτη, παρά το γεγονός ότι απειλείται με αποκλεισμό. Η ομάδα έχει πάρει φόρα και έχει αυτοπεποίθηση μετά από δύο νίκες. Η ομάδα θα έχει το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο θα αναγκάσει τους παίκτες να είναι και πάλι εξαιρετικά αφοσιωμένοι, στο οποίο θα ξεπεράσουν τη Σπάρτη. Οι φιλοξενούμενοι πρέπει να πορευτούν χωρίς τον αρχηγό τους Řepík, κάτι που είναι αισθητό.

Ο σύλλογος της Πράγας θα ήθελε να τελειώσει τη σειρά όσο το δυνατόν συντομότερα, οπότε δεν θέλει να υποτιμήσει τίποτα. Η ομάδα μετέβη την Τετάρτη αεροπορικώς στο Τρίνετς για να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη το ροτέισον στην ενδεκάδα, με τον Κορζενάρεζ να παίρνει την ευκαιρία στο τέρμα. Η Σπάρτα ήταν πιο δραστήρια στα περισσότερα παιχνίδια των ημιτελικών, αλλά η ομάδα ταλαιπωρείται από ανακρίβεια στα τελειώματα και μεγάλο αριθμό αποκρούσεων. Επιπλέον, οι παίκτες έχουν τη δυσάρεστη υποψία ότι μπορεί να χάσουν την “κερδισμένη” σειρά, γεγονός που τους δημιουργεί πίεση. Ο περσινός αποκλεισμός από την Třinec είναι σίγουρα κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού τους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Μετά από δύο σερί νίκες, η Τρζίνετς βρίσκεται σε καλύτερη ψυχολογία αυτή τη στιγμή και χάρη στην “απόλυτη αφοσίωσή” της θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στο έκτο παιχνίδι στην έδρα της. Εξάλλου, ο Κατσέτλ έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα, καθώς το ποσοστό των αποκρούσεων του στις δύο νίκες ήταν 94%, κάτι που αποτελεί το απόλυτο υπερθέαμα.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker