Tiafoe F. – Draper J.: 1

GRbookmaker
14 Ιουνίου, 2024
17 Προβολές

Η επιλογή μας: Tiafoe F. – Draper J.: 1

14.06.2024 11:00

Ο αγώνας ανάμεσα στον Τζακ Ντρέιπερ και τον Φράνσις Τιαφόε μπορεί να είναι εκείνος όπου οι υποθέσεις επί χάρτου δεν σημαίνουν και τόσα πολλά. Παρόλο που ο Draper είναι Βρετανός, δεν έχει παίξει σχεδόν τόσο πολύ στο γρασίδι όσο ο πιο έμπειρος Αμερικανός Tiafoe. Κατάφερε να κερδίσει το τουρνουά στη Στουτγάρδη της Γερμανίας πέρυσι και έχει φτάσει επίσης στους οκτώ τελικούς του Wimbledon, όπου έφτασε στον τρίτο γύρο άλλες τρεις φορές.

Ο Tiafoe, ο οποίος θέλει να υπερασπιστεί το περσινό του τρόπαιο στη Στουτγάρδη, είναι αουτσάιντερ στα χαρτιά ενόψει του αγώνα, αλλά το γεγονός ότι ξεπέρασε τον Draper στον μοναδικό τους αγώνα μέχρι στιγμής, μιλάει υπέρ του. Ξέρει πώς παίζει ο νεαρός Βρετανός και τι πληρώνει.

Ο Tiafoe είχε ελεύθερη κλήρωση στον πρώτο γύρο και κέρδισε τον Γερμανό Yannick Hanfmann στα δύο σετ στον όγδοο γύρο. Ο Draper μπήκε στο τουρνουά με νίκη στα δύο σετ επί του Sebastian Ofner στον πρώτο γύρο και νίκησε τον προβληματικό Αμερικανό Giron με 6-4, 3-6, 6-3 στον όγδοο γύρο.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Αμερικανίδα Frances Tiafoe είναι μια πιο έμπειρη τενίστρια και έχει ήδη πάρει μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα στο γρασίδι κατά τη διάρκεια της καριέρας της. Η Draper είναι ακόμα πρωτάρα στον ευρύτερο κόσμο, γεγονός που θα αποτελέσει και την κύρια διαφορά μεταξύ των δύο τενιστριών. Η εξέλιξη της Tiafoe αξίζει σίγουρα μια ευκαιρία.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker