Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 πολύτιμοι λίθοι

GRbookmaker
9 Σεπτεμβρίου, 2024
28 Προβολές

Η επιλογή μας: Sinner J. – Fritz T.: Sinner J./+32,5 πολύτιμοι λίθοι

08.09.2024 20:00

Η τελευταία ημέρα των αγώνων στο US Open έφτασε και στον τελικό των ανδρών, που αποτελεί ήδη παραδοσιακό τέλος αυτού του Grand Slam, θα αναμετρηθούν το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Γιάνικ Σίνερ και το νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης Τέιλορ Φριτζ. Η αναμέτρησή τους υπόσχεται να είναι μια δραματική και ισορροπημένη αναμέτρηση, όπως ακριβώς συνέβη και στην τελευταία τους συνάντηση στο Indian Wells, όπου ο Sinner κέρδισε στα τρία σετ.

Ο Ιταλός Sinner βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στο US Open. Έχασε από ένα σετ από τους Mackenzie McDonald και Daniil Medvedev στο δρόμο προς τον τελικό, αλλά κατά τα άλλα κέρδισε όλους τους αγώνες του με 3-0 σετ. Στον ημιτελικό με τον Jack Draper κέρδισε 7:5, 7:6, 6:2, όταν ο αντίπαλός του έχασε εντελώς τις δυνάμεις του στο τέλος του αγώνα. Αλλά και ο Ιταλός δεν ήταν σε 100% φυσική κατάσταση, είχε δυσκολίες με το αριστερό του χέρι, το οποίο χρειάστηκε να παγώσει για αρκετή ώρα μετά τον αγώνα. Παρόλα αυτά, ήταν σαφώς καλύτερος σε αυτό το ματς.

Ο Αμερικανός Fritz ξεκίνησε πολύ εμφατικά το τουρνουά και κέρδισε τα τρία πρώτα παιχνίδια πολύ ομαλά με 3:0 σετ. Στη συνέχεια, όμως, η παρτίδα δεν του φέρθηκε και πολύ καλά και είχε δύσκολους αγώνες με τους Casper Ruud και Alexander Zverev στους οκτώ και προημιτελικούς, τους οποίους κέρδισε με 3-1 σετ στα match points. Το ντέρμπι των ημιτελικών με τον Frances Tiafoe ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς έχασε με 1-2 σετ, αλλά στο τέλος θριάμβευσε σε μια μάχη πέντε σετ και προκρίθηκε στον πρώτο του τελικό Grand Slam.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Jannik Sinner είναι το φαβορί για τον αγώνα, έχει επίσης πολύ μεγαλύτερη εμπειρία σε τόσο μεγάλους αγώνες, κάτι που σίγουρα μπορεί να τον βοηθήσει. Ωστόσο, ο Φριτς έχει δείξει τρομερή μαχητικότητα κατά τη διάρκεια του τουρνουά και δεν θα πουλήσει το τομάρι του φτηνά. Ο Sinner μπορεί να κερδίσει, αλλά θα παίξει τουλάχιστον 33 παιχνίδια.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker