Plzeň – Pardubice: Η 1η ομάδα κερδίζει με καθαρό φύλλο αγώνα – ΝΑΙ

GRbookmaker
6 Οκτωβρίου, 2024
16 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Πλζεν – Παρντούμπιτσε: Η 1η ομάδα θα κερδίσει με καθαρό σκορ – ΝΑΙ

06.10.2024 13:00

Η Βικτόρια Πλζεν βρίσκεται σε μερική κρίση, η ομάδα δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά στα τελευταία τέσσερα ανταγωνιστικά παιχνίδια (πρωτάθλημα + κύπελλο), κάτι που δεν είναι πλέον τυχαίο. Η ομάδα δυσκολεύεται στο τέλος, όπου όλοι στηρίζονται ανεπιφύλακτα στον Σουλτς, αλλά ένας παίκτης δεν μπορεί να κρίνει κάθε παιχνίδι.

Μετά από ένα σερί κυμαινόμενων αποτελεσμάτων, οι γηπεδούχοι πρέπει να δουλέψουν σκληρά και οι Δυτικοί έχουν τον ιδανικό αντίπαλο για να πιάσουν. Οι φιλοξενούμενοι δέχονται πολλά γκολ σε ξένα γήπεδα, με μέσο όρο δύο γκολ ανά παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κάνουν ροτέισον μετά το κύπελλο, με κάποιες απουσίες να είναι αναγκαστικές λόγω τιμωρίας.

Η Βικτόρια, πάντως, τα πηγαίνει καλά απέναντι στην Ανατολική Βοημία εδώ και καιρό, σπάνια δέχεται στο Štruncové sady (9:2). Ο Βασουλίν μπορεί να εμφανιστεί στο αρχικό σχήμα, έτοιμοι είναι ο έμπειρος Κόπιτς ή ο πάντα δυσάρεστος Μοσκέρα.

Η Plzeň έχει ήδη πετύχει τα διπλάσια γκολ από την κυριακάτικη αντίπαλό της, ενώ έχει δεχθεί τα μισά. Στο τελευταίο ματς με τη Λουντογκόρτς (0:0), η ομάδα του κόουτς Κούμπεκ κράτησε επιτέλους καθαρό φύλλο αγώνα, ενώ ο τερματοφύλακας Τζέντλιτσκα έπιασε και πέναλτι, κάτι που είναι πολύ καλό για την αυτοπεποίθηση του τερματοφύλακα.

Η Παρντούμπιτσε βρίσκεται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 6 ήττες σε 9 ματς, και επιβεβαιώνει ότι φέτος θα δώσει μόνο μάχη για τη σωτηρία. Η ομάδα μετράει απουσίες μετά την τελευταία αγωνιστική, κόντρα στην Τέπλιτσε (0:1) αποβλήθηκαν τόσο ο Σολίλ όσο και ο Σιμόν, ενώ τιμωρημένος είναι και ο προπονητής των Ανατολικών Μποέμ, Γίρι Σάνιακ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη δεχτεί 10 εκτός έδρας γκολ και ούτε αυτή τη φορά θα κρατήσουν καθαρό φύλλο αγώνα.

Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να έχουν προβλήματα μπροστά, άλλωστε η ενδεκάδα θα αλλάξει και πάλι, κάτι που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την Παρντούμπιτσε την τρέχουσα σεζόν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Πλζεν είναι το ξεκάθαρο φαβορί της αναμέτρησης και θα δώσει συνέχεια στις δύο προηγούμενες νίκες από τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους. Αυτή τη φορά, όμως, το σκηνικό αναμένεται να είναι διαφορετικό, ο Jedlička επέστρεψε σε φόρμα και η άμυνα των γηπεδούχων έχει την ευκαιρία να κρατήσει καθαρό το σκορ.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker