Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 πολύτιμοι λίθοι

GRbookmaker
18 Ιουνίου, 2024
46 Προβολές

Η συμβουλή μας: Pliskova Ka. – Dolehide C.: Pliskova Ka./-23,5 πολύτιμοι λίθοι

18.06.2024 12:00

Η Καρολίνα Πλίσκοβα έχει ξεκινήσει πολύ καλά το κομμάτι της σεζόν στο γρασίδι. Στο Νότιγχαμ έφτασε μέχρι τον τελικό, γεγονός που της έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση για τα επόμενα τουρνουά. Ωστόσο, το πρόβλημα μπορεί να είναι ότι είχε τρεις σκληρές μάχες τριών σετ το Σάββατο και την Κυριακή, οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν τη φυσική της κατάσταση.

Από την άλλη πλευρά, η Πλίσκοβα είναι μια εξαιρετικά έμπειρη παίκτρια που γνωρίζει το σώμα της και ξέρει πώς να δουλεύει με αυτό. Επιπλέον, η μοίρα στο Μπέρμιγχαμ ήταν αρκετά ευνοϊκή για εκείνη, καθώς θα αντιμετωπίσει την Αμερικανίδα Καρολίν Ντόλεχιντ, η οποία αγωνίζεται φέτος.

Η 25χρονη Dolehide, η οποία έχασε τον προκριματικό τελικό στο Μπέρμιγχαμ και μπήκε στο κυρίως τουρνουά μόνο ως lucky loser, έχει κερδίσει φέτος μόλις οκτώ αγώνες και έχει χάσει δεκαπέντε. Επιπλέον, δεν υπήρξε ποτέ πολύ επικίνδυνη παίκτρια στο γρασίδι. Άλλωστε, από το 2021 και μετά έχει κερδίσει μόνο δύο αγώνες σε αυτή την επιφάνεια και έχει χάσει εννέα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Πλίσκοβα θα πρέπει να παλέψει με την κούραση στο Μπέρμιγχαμ, οπότε η απόδοσή της δεν θα είναι κάτι το ιδιαίτερο. Θα είναι όμως αρκετή για την Ντόλεχιντ, η οποία δεν νιώθει άνετα στο γρασίδι και φέτος παίζει πολύ κάτω από τις δυνατότητές της. Η νίκη της Πλίσκοβα μπορεί να συνδυαστεί με τον αριθμό των παιχνιδιών, ο οποίος δεν θα ξεπεράσει τα 23.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker