Neumayer L. – Forejtek J.: 1

GRbookmaker
22 Μαρτίου, 2024
25 Προβολές

Η συμβουλή μας: Neumayer L. – Forejtek J.: 1

22.03.2024 12:20

Ο Jonáš Forejtek έφτασε στα προημιτελικά του ATP Challenger Tour για πρώτη φορά από τον περασμένο Δεκέμβριο. Πέρασε με επιτυχία τα προκριματικά στο Ζαντάρ της Κροατίας και κατάφερε να δώσει δύο δύσκολους αγώνες τριών σετ στο κυρίως τουρνουά. Με αυτά τα σχετικά αξιοπρεπή αποτελέσματα, ο 421ος παίκτης στον κόσμο θα πάει στην αναμέτρηση της Παρασκευής με τον Αυστριακό Lukas Neumayer, ο οποίος βρίσκεται 200 θέσεις ψηλότερα στην κατάταξη και θα είναι το φαβορί των χαρτιών για την αναμέτρηση.

Ο Forejtek έχει υποφέρει αρκετά από προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Κάθε φορά που έδειχνε να βρίσκει επιτέλους τη φόρμα του, υπήρχε πάντα ένα πισωγύρισμα με τη μορφή τραυματισμού. Φυσικά, η φόρμα του εξαφανίστηκε εξαιτίας αυτού και ο Τσέχος τενίστας ουσιαστικά ξεκινούσε συνέχεια από το μηδέν. Φυσικά, αυτό αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα, με τα οποία ο πρώην νούμερο ένα των juniors είναι άκρως δυσαρεστημένος.

Ο Αυστριακός Neumayer θα παίξει τον δεύτερο προημιτελικό του τον Μάρτιο. Η πρώτη φορά που μπήκε στην πρώτη οκτάδα ήταν στο μπετόν της Τενερίφης. Τώρα παίζει στο χώμα, που είναι μάλιστα η αγαπημένη του επιφάνεια. Και αυτό επιβεβαιώθηκε στο Ζαντάρ, όπου απέκλεισε τον Dominic Thiem με 6:2, 6:1 στον όγδοο γύρο. Αν και ο Thiem δεν παίζει όπως έπαιζε εδώ και καιρό (μετά από έναν τραυματισμό στον καρπό έχασε το μεγαλύτερο όπλο του, που ήταν το συντριπτικό forehand του), ήταν ένα σπουδαίο σκαλπ για τον Neumayer.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Lukas Neumayer κατάφερε δύο αγώνες στο Ζαντάρ, στους οποίους νίκησε και τους δύο αντιπάλους του. Ο Forejtek, από την άλλη, έδωσε μάχες τριών σετ και ήταν κάπως τυχερός που πέρασε στα προημιτελικά. Ο Αυστριακός τενίστας θα επιβεβαιώσει το ρόλο του ως μικρό φαβορί και θα περάσει στα ημιτελικά.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker