Litvínov – České Budějovice: 1

GRbookmaker
30 Σεπτεμβρίου, 2024
12 Προβολές

Η συμβουλή μας: Litvínov – České Budějovice: 1

01.10.2024 17:30

Η έβδομη αγωνιστική της extraliga χόκεϊ θα προσφέρει μια μονομαχία ανάμεσα στην πρωτοπόρο Λιτβίνωφ και την αγωνιζόμενη Τσέσκε Μπούντεχοβιτσε. Η βαθμολογική συγκομιδή των περσινών αγώνων ήταν καλύτερη για τη Βέρβα, 8:4.

Η Litvínov εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που δεν έχει χάσει βαθμό. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τσεχικής Extraliga που μια ομάδα συγκεντρώνει όλους τους βαθμούς στις πρώτες έξι αγωνιστικές. Στον κυριακάτικο γύρο, η Βέρβα υπερασπίστηκε τη νίκη της με 2-1 στο Όλομουτς. Αν και το παιχνίδι δεν ήταν τόσο καλό από τους παίκτες του Karel Mlejnek, έπαιξαν πολύ επιδέξια και υπεύθυνα, ειδικά στην τρίτη περίοδο, όταν υπερασπίστηκαν ένα μικρό προβάδισμα.

Οι φιλοξενούμενοι από το České Budějovice έχουν μόλις δύο νίκες μέχρι στιγμής. Στα τρία τελευταία παιχνίδια τους έχουν αποτύχει πλήρως από πλευράς αποτελεσμάτων και αγωνιστικής συμπεριφοράς και έχουν πετύχει μόλις τρία γκολ. Στον τελευταίο γύρο, προηγήθηκαν ακόμα με 2:0 εντός έδρας κόντρα στη Μλάντα Μπόλεσλαβ στο 52ο λεπτό, αλλά η μετέπειτα ολιγωρία σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά τους κόστισε περισσότερους βαθμούς. Η απόδοση της Μότορ αποτελεί μεγάλη απογοήτευση μέχρι στιγμής, ακόμα και αν αναλογιστεί κανείς τις προβλέψεις που υπήρχαν πριν από την έναρξη της σεζόν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη ομάδα, οι γηπεδούχοι παίζουν πολύ χαλαρά, οπότε τους επιλέγουμε να κερδίσουν.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker