Lehecka J. – Munar J.: ακριβές αποτέλεσμα 2:0

GRbookmaker
15 Οκτωβρίου, 2024
10 Προβολές

Η συμβουλή μας: Lehecka J. – Munar J.: ακριβές αποτέλεσμα 2:0

15.10.2024 12:00

Ο Jiri Lehecka μπαίνει στο τουρνουά της ΑΤΡ στην Αμβέρσα με έναν αγώνα του πρώτου γύρου. Αντίπαλός του θα είναι ο Jaume Munar λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης, τον οποίο ο Τσέχος τενίστας θα πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει.

Ο 22χρονος Lehecka κατέκτησε τον παρθενικό του τίτλο στην ελίτ στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας στις αρχές του έτους. Είχε επίσης καλά αποτελέσματα σε κάποια από τα 1000άρια. Στο Indian Wells έπαιξε στα προημιτελικά, στη Μαδρίτη ακόμη και στα ημιτελικά. Στη συνέχεια όμως ένα κάταγμα κόπωσης στον σπόνδυλο τον έθεσε εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερους από τρεις μήνες.

Ο τενίστας από το Kněžmost κατάφερε ήδη να εκπλήξει τον πρώην νούμερο ένα στον κόσμο Ρώσο Μεντβέντεφ μετά την επιστροφή του στα γήπεδα. Στο Πεκίνο, στα τέλη Σεπτεμβρίου, ανέτρεψε μια μονομαχία με τον πρώην ένατο τενίστα Μπαουτίστα από την Ισπανία και έπεσε έξω μετά από έναν αγώνα στα προημιτελικά με τον νούμερο ένα της παγκόσμιας κατάταξης Σίνερ από την Ιταλία. Την περασμένη εβδομάδα στη Σαγκάη, έχασε στον τρίτο γύρο από τον Δανό Rune, νούμερο 14 στον κόσμο.

Συμπτωματικά, ο Λεέκα μπήκε στο τουρνουά της πολυπληθέστερης κινεζικής πόλης απέναντι στον Μουνάρ. Θα τον προκαλέσει για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο 27χρονος Ισπανός είχε κάποτε προβλεφθεί ότι θα έχει ένα αστρικό μέλλον, με κάποιους να μιλούν ακόμα και για έναν νέο Ναδάλ. Αλλά δεν είναι και τόσο καυτή η κατάσταση στην περίπτωσή του. Βρίσκεται στην 65η θέση της κατάταξης και η υψηλότερη θέση του ήταν η 52η. Είναι ένας ορθόδοξος παίκτης χωμάτινων γηπέδων και έχει κερδίσει ένα Challenger στην πορτοκαλί άμμο φέτος. Είναι πολύ χειρότερα στη σκληρή επιφάνεια και δεν έχει καταγράψει ποτέ θετικό ρεκόρ αγώνων στο τέλος της σεζόν στην ακόμα πιο γρήγορη εσωτερική επιφάνεια.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Lehecek κέρδισε τον Munar με 7-6 και 6-4 στις 5 Οκτωβρίου. Στο κλειστό περιβάλλον, ο Τσέχος τενίστας θα πρέπει να έχει ακόμα μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Ο Ισπανός δεν έχει τίποτα να προσφέρει κάτω από την οροφή, έχει καταστροφικά νούμερα μακροπρόθεσμα. Ένα σετ που θα παίξει θα ήταν μεγάλη έκπληξη.

Trust:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker