Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 πολύτιμοι λίθοι

GRbookmaker
20 Ιουνίου, 2024
48 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Fils A. – Zverev A.: Zverev A./-28,5 games

21.06.2024 13:20

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αφήνει αργά αλλά σταθερά το στίγμα του στο γρασίδι, αφού έφτασε στον τελικό του Roland Garros. Στο τουρνουά της πατρίδας του στο Halle, νίκησε αρχικά τον συμπατριώτη του Oscar Otte στα τρία σετ και στη συνέχεια τον Ιταλό Lorenzo Sonega στα δύο σετ στον όγδοο γύρο. Αυτός θα έπρεπε να είναι ένας αντίπαλος που θα μπορούσε να προβληματίσει τον Ζβέρεφ, αλλά αυτό δεν συνέβη. Το σερβίς του Γερμανού τενίστα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό.

Στα προημιτελικά, το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης θα παίξει με τον Γάλλο Αρθούρο Φιλς, ο οποίος είναι μόλις 20 ετών και βρίσκεται στην 37η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Fils κατάφερε να νικήσει τον Tomas Machac και τον γηπεδούχο Dominik Koepfer στο Halle χωρίς να χάσει σετ. Οι επιδόσεις του στο γρασίδι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη μέχρι στιγμής, αλλά η αναμέτρηση με έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο θα δοκιμάσει πραγματικά τις πραγματικές του αρετές.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Zverev θα μπει στον αγώνα ως φαβορί. Κατάφερε να νικήσει τον Φιλς με 6:2, 6:4 στο χώμα στο Αμβούργο πέρυσι και παρόλο που ο αγώνας στο Halle θα είναι λίγο διαφορετικός από το χώμα, η αποτυχία του Zverev θα ήταν μεγάλη έκπληξη. Η νίκη του Γερμανού μπορεί να συνδυαστεί με τον αριθμό των παιχνιδιών που έχει παίξει.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker