Dart H. – Bouzkova M.: 2

GRbookmaker
24 Ιουνίου, 2024
17 Προβολές

Η συμβουλή μας: Dart H. – Bouzkova M.: 2

24.06.2024 13:30

Η Μαρί Μπούσκοβα έχει πολλά να διορθώσει στην πρόβα τζενεράλε του Γουίμπλεντον στο Ίστμπουρν. Στο πρώτο τουρνουά γρασιδιού της σεζόν στο Μπέρμιγχαμ τερμάτισε στον όγδοο γύρο, κάτι που αποτέλεσε μεγάλη απογοήτευση για την ίδια. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι δεν έπαιξε πολύ καλά απέναντι στην επιθετική Diana Shnaider.

Έχει όμως την ευκαιρία για ρεβάνς την επόμενη εβδομάδα, όπου θα παίξει αγώνα με την γηπεδούχο Harriet Dart στον πρώτο γύρο. Έχει παίξει σχεδόν 90 αγώνες στο γρασίδι, αλλά έχει ένα κάπως εκπληκτικά αρνητικό ρεκόρ. Όσο κι αν της αρέσουν τα τουρνουά στο γρασίδι, δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσο θα ήθελε. Η φετινή σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας τερμάτισε στον πρώτο γύρο στο Νότιγχαμ και αποκλείστηκε στον όγδοο γύρο στο Μπέρμιγχαμ και στο ITF στο Surbiton, το επιβεβαιώνει αυτό.

Η Bouzkova, η οποία είναι οκταθλητής στο περσινό Wimbledon και μάλιστα προημιτελικός στο Wimbledon 2022, έχει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι πολλών αντιπάλων της όταν παίζει στο γρασίδι με το γρήγορο παιχνίδι της από τη βασική γραμμή. Μάλιστα, είναι σε θέση να στοχεύει με ακρίβεια τα χτυπήματά της χάρη στο στιλ της που είναι γυαλισμένο στην άμυνα, μια εξαιρετικά αποτελεσματική τακτική στο γρασίδι.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Μαρί Μπούσκοβα θα ξεκινήσει την πρόβα τζενεράλε του Γουίμπλεντον στο Ίστμπουρν με νίκη επί της Χάριετ Νταρτ. Μπορείτε επίσης να ποντάρετε σε κάποιο χαμηλότερο χάντικαπ, αλλά ένα καθαρό δίποντο είναι πιο σίγουρο.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker