Cilic M. – Zhang Zhizhen: 2

GRbookmaker
24 Σεπτεμβρίου, 2024
12 Προβολές

Η συμβουλή μας: Cilic M. – Zhang Zhizhen: 2

24.09.2024 13:30

Ο τριανταπεντάχρονος Marin Cilic δεν έχει παίξει πολύ από το 2022. Έπαιξε δύο αγώνες την περασμένη σεζόν, ενώ ακολούθησε άλλο ένα εξάμηνο διάλειμμα φέτος μετά το τουρνουά του Μπουένος Άιρες τον Φεβρουάριο. Οι τραυματισμοί ταλαιπωρούν πολύ τον Κροάτη τον τελευταίο καιρό, ωστόσο στο τουρνουά της Χανγκζού δίνει μια υπενθύμιση των καλύτερων χρόνων του. Λοιπόν, όχι όσον αφορά τις επιδόσεις, αλλά όσον αφορά τα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Στους πρώτους γύρους, εκμεταλλεύτηκε την ευνοϊκή κλήρωση, έδωσε δύο μάχες τριών σετ, αντιμετωπίζοντας μάλιστα τον αποκλεισμό στα προημιτελικά, και στη συνέχεια στα ημιτελικά απέκλεισε τον ευνοημένο Αμερικανό Brandon Nakashima και μετά από αυτή την εκπληκτική νίκη θα παίξει για τον τίτλο.

Ωστόσο, θα αντιμετωπίσει τον Zhizhen Zhang της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος δεν έχει χάσει σετ στους τρεις τελευταίους αγώνες του και κατάφερε να σταματήσει τον ανερχόμενο συμπατριώτη του Yunchaokete στα ημιτελικά. Η απόδοση του Ζανγκ στο πρώτο εντός έδρας τουρνουά της ασιατικής του περιοδείας δείχνει ότι σκοπεύει να επιτεθεί στην πρώτη 30άδα της παγκόσμιας κατάταξης. Και αν τα καταφέρει στον τελικό, θα βρεθεί πολύ κοντά σε αυτό το σημείο. Εκτός από την τρέχουσα καλή του φόρμα, θα επωφεληθεί πολύ από το περιβάλλον της πατρίδας του και την υποστήριξη του κοινού της χώρας του.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Τσίλιτς παίζει κόντρα στις προσδοκίες στην Χανγκζού. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο τελικός θα έπρεπε να είναι ο όγδοος γύρος για εκείνον, αλλά έφτασε στον αγώνα τίτλου. Εκεί, όμως, θα αντιμετωπίσει έναν καυτό τοπικό παίκτη στην ακμή του. Ο Zhang θα πανηγυρίσει τον πρώτο του τίτλο στο circuit της ATP.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker