Ceske Budejovice – Trinec: Λιγότερα από 1,5 γκολ στο power play

GRbookmaker
21 Μαρτίου, 2024
265 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Τσέσκε Μπουντεγιόβιτσε – Τρίνετς: Λιγότερα από 1,5 γκολ στο Power Play

21.03.2024 17:00

Οι παίκτες του χόκεϊ της Τρίνετς δεν χαλάρωσαν κατά τη διάρκεια της δεκατριών ημερών καθυστέρησης του αγώνα. Η νικήτρια των τελευταίων τεσσάρων αγωνιστικών της extraliga προηγείται 2:0 της České Budějovice μετά από δύο εντός έδρας παιχνίδια και οδεύει με θάρρος προς τα ημιτελικά.

Η České Budějovice έφτασε στα προημιτελικά από τον προκριματικό γύρο, τον οποίο ολοκλήρωσε ως έκτη ομάδα μετά την κανονική περίοδο. Νίκησε 3:0 το Karlovy Vary, αλλά δεν έχει πετύχει γκολ σε δύο παιχνίδια. Ο Marek Mazanec κάνει εξαιρετική δουλειά στην εστία της Ocelar, καθώς έπιασε και τα 54 σουτ και δεν δέχτηκε γκολ για σχεδόν 126 λεπτά.

Στα τέλη Φεβρουαρίου η Νότιο Μποέμιανς κατάφερε να επικρατήσει με 5:2 εντός έδρας της Τρζίνετς. Τα προηγούμενα έξι παιχνίδια μεταξύ αυτών των αντιπάλων ήταν πολύ αμφίρροπα. Έληγαν πάντα είτε με ισοπαλία είτε με νίκη με ένα γκολ διαφορά. Αυτοί είναι οι παράγοντες από τους οποίους μπορούν να ανακάμψουν οι παίκτες της Μότορ. Με ένα φανταστικό μαχαίρι στο γήπεδο, θα μπορούσαν να συντρίψουν τους Σιλεσιανούς μπροστά στους οπαδούς τους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Και τα δύο παιχνίδια στο Τρζίνετς όχι μόνο πρόσφεραν μόνο δύο γκολ, αλλά ήταν και φτωχά σε αποκλεισμούς. Και οι δύο ομάδες ήταν εξαιρετικά πειθαρχημένες στη σειρά μέχρι στιγμής, όπως αποδεικνύεται από τις μόλις τέσσερις ποινές – δύο σε κάθε παιχνίδι. Και ακόμη και αν υπήρχαν περισσότερες σπίθες στον πάγο αυτή τη φορά, το στοίχημα σε ένα μέγιστο power play είναι η ιδανική επιλογή.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker