Juventus – VFB Stuttgart: 1

GRbookmaker
22 Οκτωβρίου, 2024
4 Προβολές

Η συμβουλή μας: Γιουβέντους – VFB Στουτγκάρδη: 1

22.10.2024 21:00

Ο τρίτος γύρος της κανονικής περιόδου του Champions League φέρνει μεταξύ άλλων αντιμέτωπες τη Γιουβέντους Τορίνο και τη Στουτγάρδη.

Η “Γηραιά Κυρία” μετράει δύο νίκες. Επικράτησε με 3-1 της PSV Αϊντχόφεν εντός έδρας και στη συνέχεια επικράτησε με 3-2 της Λειψίας. Τα πηγαίνει καλά και στη Serie A, όπου είναι η τελευταία αήττητη ομάδα μετά από οκτώ αγωνιστικές. Τελευταία φορά η Γιουβέντους νίκησε πριν από τρεις ημέρες εντός έδρας με 1-0 μια άλλη εκπρόσωπο του κυπέλλου, τη Λάτσιο Ρώμης. Σε οκτώ παιχνίδια στην ιταλική διοργάνωση, οι τριανταέξι φορές πρωταθλητές έχουν πετύχει μόλις ένα γκολ.

Η Στουτγκάρδη έχει έναν και μοναδικό βαθμό μετά από δύο παιχνίδια. Μετά την αναμενόμενη ήττα με 1:3 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, θα έπρεπε να ανταποδώσει στους οπαδούς της με μια εντός έδρας νίκη επί της Σπάρτα, αλλά η VfB αναδείχθηκε ισόπαλη μόνο με 1:1 με την πρωταθλήτρια Τσεχίας. Δεν είναι ιδανικά τα πράγματα ούτε στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, όπου η ομάδα περίμενε τρεις αγωνιστικές για μια νίκη και έπεσε στο κάτω μισό του πίνακα στη δέκατη θέση. Το Σάββατο, η Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 0:4 από την Μπάγερν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Γιουβέντους δεν χάνει μπροστά στους οπαδούς της. Η ομάδα του φιλόδοξου προπονητή Τιάγκο Μότα θα εκμεταλλευτεί τα σημερινά προβλήματα της Στουτγάρδης για να πάρει τρεις βαθμούς. Για παράδειγμα, ο Σέρβος κανονιέρης Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος φέτος έχει επτά συμμετοχές και στις δύο διοργανώσεις, μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του Τορίνο σε θρίαμβο. Η μία είναι μια πολύ σταθερή απόδοση για το εισιτήριο.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker