Βαλένθια – Λας Πάλμας: 1

GRbookmaker
21 Οκτωβρίου, 2024
5 Προβολές

Η συμβουλή μας: Βαλένθια – Λας Πάλμας: 1

21.10.2024 21:00

Η Βαλένθια δεν έδωσε μεγάλη χαρά στους οπαδούς της στο γεμάτο πρόγραμμα πριν την εθνική διακοπή. Κόντρα σε Οσασούνα (0:0), Ρεάλ Σοσιεδάδ (0:3) και Λεγκανές (0:0) οι “νυχτερίδες” δεν σκόραραν και με μόλις πέντε γκολ που πέτυχαν είναι οι χειρότερες σε όλη τη διοργάνωση (μαζί με τη Λεγκανές). Επίσης, το ρεκόρ τους 1-3-5 και οι έξι βαθμοί που προκύπτουν είναι αρκετοί μόνο για την προτελευταία θέση. Το ματς της Δευτέρας με τη Λας Πάλμας θα είναι εξαιρετικά σημαντικό και για τις δύο ομάδες, καθώς οι φιλοξενούμενοι είναι η μοναδική ομάδα που βρίσκεται σε χειρότερη θέση από τη Βαλένθια.

Η Λας Πάλμας παραμένει η μοναδική ομάδα που δεν έχει κερδίσει ούτε μία φορά φέτος (0-3-6). Μακριά από την έδρα της, η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά δεν έχει κερδίσει ακόμη ούτε έναν βαθμό (0-0-4).

Τι να στοιχηματίσετε:

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια μεταξύ αυτών των δύο ομάδων, η γηπεδούχος ομάδα έχει κερδίσει πάντα. Δύο φορές ήταν η Βαλένθια, δύο φορές η Λας Πάλμας. Οι γηπεδούχοι θα είναι το φαβορί και αυτή τη φορά. Το εκτός έδρας ρεκόρ των καναρινιών έχει ήδη συζητηθεί, οπότε η Βαλένθια πρέπει πάση θυσία να κερδίσει αυτό το ματς. Αν έπεφτε στην τελευταία θέση μετά από δέκα αγωνιστικές, ο προπονητής Μπαράχα μπορεί να μην αντέξει άλλο. Νούμερο ένα.

Αυτοπεποίθηση:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker