Έμπολι – Νάπολι: 2

GRbookmaker
20 Οκτωβρίου, 2024
11 Προβολές

Η συμβουλή μας: Έμπολι – Νάπολι: 2

20.10.2024 12:30

Την πρώτη της φετινή ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε η Έμπολι, η οποία ηττήθηκε από τη Λάτσιο με 1-2. Η Νάπολι, από την άλλη, επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί, καθώς επικράτησε 3-1 της Κόμο εντός έδρας και εδραίωσε την πρωτιά της.

Η Έμπολι αποτελεί την έκπληξη της σεζόν, αφού δεν έχει χάσει ούτε μία φορά μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ωστόσο, μια ματιά στο ρεκόρ της (6-4) και στη μοναδική νίκη της στις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις της (1-3-1) δείχνει ότι τώρα θα αρχίσουν τα δύσκολα για την ομάδα της Τοσκάνης. Εύκολα θα μπορούσαμε να δούμε μια άλλη Λέτσε, η οποία επίσης ξεκίνησε πολύ καλά πέρυσι αλλά άρχισε να χάνει με σιδερένια συνέπεια από τα μέσα Οκτωβρίου.

Η Νάπολη βιώνει μια αναγέννηση. Μετά την περσινή τραγική υπεράσπιση του τίτλου, ο Αντόνιο Κόντε κατάφερε να μαζέψει την ομάδα και τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν. Ο Ρομέλου Λουκάκου, που απλά λάμπει με αυτόν τον προπονητή, πέτυχε το τέταρτο γκολ του απέναντι στην Κόμο και πρόσθεσε δύο ασίστ. Η Νάπολι είναι επίσης πολύ επικίνδυνη στο τέλος του αγώνα, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στα τελευταία 15 λεπτά.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η πρωτοπόρος ομάδα του βαθμολογικού πίνακα δεν θα διστάσει στην Έμπολι. Ο Αντόνιο Κόντε και η ομάδα του μετράει πέντε νίκες στα επτά παιχνίδια (5-1-1) και η Νάπολι κάνει ήδη απροκάλυπτη προσπάθεια για τον τίτλο. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην τα πήγαινε τόσο καλά απέναντι στην Έμπολι, αλλά η φετινή φιλοξενούμενη ομάδα δείχνει πολύ διαφορετική. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι έχουν ήδη χάσει το αήττητο σερί τους και τώρα θα πάρουν την κατηφόρα.

Trust:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker