Vitkovice – Kladno: 1

GRbookmaker
16 Οκτωβρίου, 2024
11 Προβολές

Η συμβουλή μας: Vitkovice – Kladno: 1

16.10.2024 17:30

Βίτκοβιτσε και Κλάντνο θα αναμετρηθούν την Τετάρτη στον προκριματικό αγώνα της δωδέκατης αγωνιστικής της Hockey Extraliga. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα της Οστράβα ήταν πάντα πιο επιτυχημένη μετά από 4:2, 3:2 και 4:0.

Η γηπεδούχος Ridera έπαιξε δύο ή τρία παιχνίδια λιγότερα από τις άλλες ομάδες. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην έβδομη θέση. Μετά από μια μακρά διακοπή που προκάλεσε μια ίωση, η Βίτκοβιτσε έπεσε πρώτα με 3:5 από την Κομέτα και στη συνέχεια κέρδισε εκπληκτικά με 4:1 στο Λιτβίνωφ. Η Ridera πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στην Ivan Hlinka Ice Arena, ειδικά αμυντικά. Μπροστά, χρειάστηκε μόλις 16 σουτ προς την εστία για να πετύχει τέσσερα γκολ. Η Vítkovice έκρινε το παιχνίδι στη δεύτερη περίοδο, όταν πέτυχε τρία γκολ.

Η φιλοξενούμενη Κλάντνο, μετά την πολύ κακή εμφάνιση και την ήττα με 3:0 από την τελευταία τσεχική Μπουντεγιόβιτσε, υποδέχθηκε την φορμαρισμένη Ολομούτς για την Κυριακάτικη αγωνιστική. Το παιχνίδι κρίθηκε στην πρώτη περίοδο, την οποία οι Ιππότες κέρδισαν με 3:1. Στο υπόλοιπο παιχνίδι συνέχισαν να είναι πιο παραγωγικοί, σε αντίθεση με τη Μόρα, και σημείωσαν την υψηλότερη νίκη τους στην τρέχουσα σεζόν μέχρι στιγμής, με 7:3. Η Κλάντνο είναι πέμπτη στον πίνακα και παραμένει η μεγαλύτερη έκπληξη του πρώτου γύρου της διοργάνωσης. Είναι επίσης σημαντικό ότι οι ιππότες έχουν αποφύγει τους τραυματισμούς μέχρι στιγμής με τη στενότερη ομάδα τους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Κλάντνο σκόραρε μόνο στο Λίμπερετς και στο Πλζεν. Χάρη στη συγκεντρωμένη εμφάνιση του Λιτβίνοφ, επιλέγουμε και τη νίκη της γηπεδούχου Βιτκόβιτσε.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker