Karviná – Hr. Karviná – Hradec Kralove: διπλή ευκαιρία 1-1

GRbookmaker
5 Οκτωβρίου, 2024
21 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Η Κάρβινβα Κάρβινβα και η Κάρβινβα Κάρβινβα θα παίξουν το παιχνίδι με την Κάρβινβα: Karviná – Hr. Karviná: Διπλή ευκαιρία 1-1

05.10.2024 13:30

Οι δύο σύλλογοι είχαν διαφορετικές φιλοδοξίες πριν από τη σεζόν, ωστόσο είναι αρκετά παρόμοιες μετά από εννέα αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί. Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός στον βαθμολογικό πίνακα, ενώ αμφότερες παλεύουν στα μετόπισθεν, έχοντας πετύχει μόλις οκτώ γκολ την ίδια στιγμή, δηλαδή κάτω από τον μέσο όρο του ενός γκολ ανά παιχνίδι.

Ελαφρύ φαβορί της μονομαχίας θα είναι ο σύλλογος της Σιλεσίας, το πλεονέκτημα έδρας αναμένεται να φανεί. Η Καρβίνα, με λίγες εξαιρέσεις, έχει κάνει σταθερές εισόδους στα ματς, παίρνοντας συχνά το προβάδισμα. Έχει δυσκολευτεί λίγο στην έδρα της, αλλά την προηγούμενη φορά κατάφερε να κερδίσει τη δυσάρεστη Γιάμπλονετς μπροστά στους οπαδούς της. Η απόδοση της ομάδας εντός έδρας είναι πολύ καλύτερη από ό,τι εκτός, είναι σε θέση να δημιουργεί ευκαιρίες για γκολ και να πιέζει τον αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά, η Χράντετς είναι από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ σε ξένες έδρες. Η αγωνιστική εικόνα των Ανατολικοτσεχών είναι εκ διαμέτρου διαφορετική από την έδρα της, όπου είναι σε θέση να ανταγωνιστεί οποιονδήποτε. Επιπλέον, η ομάδα δυσκολεύεται από επαναλαμβανόμενα προβλήματα πειθαρχίας. Στον τελευταίο γύρο, ο έμπειρος Πιλάρ αποβλήθηκε, η τέταρτη κόκκινη κάρτα του από την αρχή της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι επίσης δεν βρίσκονται σε ιδανική κατάσταση με την πειθαρχία και η ομάδα τους είναι ακόμη μεγαλύτερη από τους φιλοξενούμενους, αλλά μετά την αποβολή στον προηγούμενο γύρο και οι δύο προπονητές μίλησαν στους παίκτες και αυτή τη φορά θα αγωνιστούν με έντεκα παίκτες.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ένα ισορροπημένο παιχνίδι θα κριθεί σε μικροπράγματα, αλλά η Καρβίνα είναι πιο δραστήρια ομάδα από την αρχή της σεζόν και έχει περισσότερες πιθανότητες να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα πάνε καλά μακριά από την έδρα τους. Μια νίκη της Καρβίνα στο ημίχρονο ή στο τέλος του αγώνα στο πλαίσιο μιας “διπλής ευκαιρίας” ίσως να μην είναι κακή επιλογή. Μια άλλη επιλογή είναι το “under”.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker