Ντόρτμουντ – Σέλτικ: 1

GRbookmaker
1 Οκτωβρίου, 2024
15 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ντόρτμουντ – Σέλτικ: 1

01.10.2024 21:00

Οι ποδοσφαιριστές της Μπορούσια Ντόρτμουντ συγκαταλέγονται στην απόλυτη κορυφή του γερμανικού ποδοσφαίρου, παρότι τερμάτισαν πέμπτοι στην Μπουντεσλίγκα την περασμένη σεζόν και διατηρούν αυτή τη θέση τώρα μετά από πέντε αγωνιστικές. Η Ντόρτμουντ μπήκε στη νέα διοργάνωση του Champions League με νίκη 3-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ και η νίκη δεν ήταν εύκολη. Το σκορ ήταν 0-0 μέχρι το 76ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια ο Γκίτενς πέτυχε δύο γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών, ενώ στη συνέχεια ο Γκιράσι σφράγισε τη νίκη με πέναλτι.

Το επιτυχημένο ξεκίνημα της νέας σεζόν στην Ευρώπη ενίσχυσε σημαντικά την αυτοπεποίθηση των παικτών γύρω από τον Τούρκο προπονητή Νούρι Σαχίν, ο οποίος πλέον στοχεύει σε περαιτέρω επιτυχίες. Η Ντόρτμουντ αυτή τη φορά θα υποδεχθεί εντός έδρας τη Σέλτικ Γλασκώβης.

Η σκωτσέζικη ομάδα έκανε επίσης επιτυχημένη είσοδο στο Champions League, κερδίζοντας με 5-1 την Σλόβαν Μπρατισλάβας εντός έδρας. Η ομάδα της Μπρατισλάβας είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του Champions League, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στον αγώνα με τη Σέλτικ. Επιπλέον, η Γλασκώβη πέτυχε άλλη μια μεγάλη νίκη στην πρόβα τζενεράλε πριν από τον αγώνα με την Ντόρτμουντ, όταν διέσυρε με 6-0 τη Σεντ Τζόνστον για το τοπικό πρωτάθλημα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η περσινή φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο, είναι πολύ πιο δύσκολο καρύδι από τη Σλόβαν ή τη Σεντ Τζόνστον. Η Σέλτικ θα πρέπει να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι για να έχει πιθανότητες επιτυχίας, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Η Ντόρτμουντ θα δει το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό της και θα κερδίσει.

Trust:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker