Shnaider D. – Kostyuk Marta: 1

GRbookmaker
20 Σεπτεμβρίου, 2024
2 Προβολές

Η συμβουλή μας: Shnaider D. – Kostyuk Marta: 1

20.09.2024 03:00

Η εικοσάχρονη Diana Šnajderová διανύει τη σεζόν της ζωής της στην υψηλότερη πίστα. Έχει ήδη κερδίσει τρία τουρνουά WTA φέτος και κατά τη διάρκεια του αμερικανικού σερί της έφτασε στα ημιτελικά στο Τορόντο, στα ημιτελικά στο Σινσινάτι και στα οκτώ τελικά στο US Open. Τα αποτελέσματά της την εκτόξευσαν στη θέση νούμερο 16 στον κόσμο. Στο τουρνουά της Σεούλ στην Κορέα μπήκε ως seeded παίκτρια στον όγδοο γύρο και νίκησε την Καναδή Carol Zhao αρκετά ομαλά δύο φορές με 6:3.

Στα προημιτελικά, η νεαρή κομήτη θα αντιμετωπίσει τη Marta Kostyuk, η οποία είναι 18η στην κατάταξη της WTA, δύο χρόνια μεγαλύτερη. Η Kostyukova δεν έπαιξε άσχημα ούτε κατά τη διάρκεια της προαναφερθείσας αμερικανικής περιοδείας – έφτασε μέχρι τον όγδοο γύρο σε Τορόντο και Σινσινάτι (έπαιξε έναν γύρο περισσότερο από ό,τι στα μικρότερα τουρνουά, οπότε κέρδισε δύο αγώνες σε κάθε ένα) και έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο στο US Open. Στη Σεούλ χρειάστηκε να μπει σε δράση από τον πρώτο γύρο και κυριάρχησε απέναντι στις Arantxa Rusova και Heather Watson. Έχασε μόνο τέσσερα παιχνίδια και στους δύο αγώνες.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η μονομαχία μεταξύ του Σνάιντερ και του Κόστιουκ θα είναι πολύ ισορροπημένη. Είναι αρκετά δύσκολο να προβλέψει κανείς τον αριθμό των παιχνιδιών, γιατί ακόμα και μια διελκυστίνδα για μεμονωμένα παιχνίδια μπορεί τελικά να καταλήξει σε μια ομαλή νίκη με δύο σετ. Ο Σνάιντερ θα προκριθεί στα ημιτελικά της Σεούλ.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker