Λάτσιο – Βερόνα: 1

GRbookmaker
16 Σεπτεμβρίου, 2024
5 Προβολές

Η συμβουλή μας: Λάτσιο – Βερόνα: 1

16.09.2024 20:45

Τέσσερις βαθμοί μετά από τρεις αγωνιστικές δεν είναι απογοήτευση για τη Λάτσιο, αλλά σίγουρα όχι και επιτυχία. Ωστόσο, η τελευταία εντός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν σίγουρα αποζημίωσε την ήττα στο Ούντινε. Η Βερόνα επίσης επανόρθωσε την τελευταία της ταλάντωση (Γιουβέντους 0-3) με νίκη 2-0 στη Γένοβα.

Η Λάτσιο δεν νίκησε τη Μίλαν, αλλά εκτός από τον Τάτι Καστελάνος, σκόραρε και ο Μπουλέι Ντία, που ήρθε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου. Έτσι, ο προπονητής Μάρκο Μπαρόνι φαίνεται να έχει ανακαλύψει (μαζί με τον Ματία Ζακάνι) μια πολλά υποσχόμενη επιθετική τριάδα που μπορεί να αλλάξει πολύ την κατεύθυνση της σεζόν του. Άλλωστε, η επίθεση δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς η Λάτσιο έχει ήδη πετύχει έξι γκολ, αριθμός που ξεπερνά μόνο η Ίντερ πριν από αυτόν τον γύρο.

Η Βερόνα είχε μεγάλη επιτυχία στον προηγούμενο γύρο. Μάλιστα, η ομάδα που είχε χαρακτηριστεί ως μία από τις βασικές υποψήφιες για υποβιβασμό κέρδισε τα δύο από τα τρία πρώτα παιχνίδια της, παίζοντας με Νάπολι, Γιουβέντους και εκτός έδρας με τη Γένοβα. Ο προπονητής Πάολο Ζανέτι ήταν ιδιαίτερα κολακευτικός για το τελευταίο αποτέλεσμα και δήλωσε ότι η ομάδα του κρατάει καλά, με τις αλλαγές να έχουν γίνει και πάλι σε μια Βερόνα που ταλαιπωρήθηκε από οικονομικά προβλήματα το καλοκαίρι. Πόσο ακόμα θα συνεχίσει να εκπλήσσει η Ελλάς;

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Λάτσιο θα ξεκινήσει και πάλι με την τριάδα Καστελάνος-Ντία-Ζακάγκνι και το ματς μπορεί να είναι παρόμοιο με την αναμέτρηση με τη νεοφώτιστη Βενέτσια. Η Βερόνα θα είναι πολύ ασταθής φέτος, όπως απέδειξε η νίκη της κόντρα στη Νάπολι και η μετέπειτα ήττα της από τη Γιουβέντους. Η Λάτσιο θα κερδίσει και θα μπει στις κορυφαίες ομάδες φέτος.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker