Schoolkate T. – Mensik J.: Mensik J. -5,5 πολύτιμοι λίθοι

GRbookmaker
29 Αυγούστου, 2024
16 Προβολές

Η επιλογή μας: Schoolkate T. – Mensik J.: Mensik J. -5,5 πολύτιμοι λίθοι

29.08.2024 20:15

Ο Γιάκουμπ Μένσικ επέστρεψε στη Νέα Υόρκη, όπου πέρυσι έκανε ένα συγκλονιστικό ταξίδι από την πρόκριση στον τρίτο γύρο, και έκανε στον εαυτό του ένα πρόωρο δώρο γενεθλίων. Την Τρίτη, νίκησε το νούμερο 19 της παγκόσμιας κατάταξης Felix Auger-Aliassime μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση με 6:2, 6:4, 6:2 και επιβεβαίωσε ότι τα πάει καλά στο US Open. Ο ταλαντούχος νεαρός, που είναι ακόμα δεκαοκτώ ετών, μπορεί τώρα να παίξει τον αγώνα του δεύτερου γύρου την Πέμπτη, στον οποίο θα είναι το μεγάλο φαβορί.

Τον Mensik περιμένει ο 23χρονος wild card Tristan Schoolkate από την Αυστραλία. Ο Schoolkate κατάφερε να στραγγαλίσει τον Ιάπωνα Tar Daniel στα πέντε σετ στον πρώτο γύρο μετά από ανατροπή 0-2 και, αντίθετα με τις προσδοκίες, πέρασε στον δεύτερο γύρο. Εν τω μεταξύ, έχει παίξει μόνο de facto challengers φέτος και όταν πήγε σε Grand Slam ή μεγάλο τουρνουά, τερμάτισε στα προκριματικά.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Jakub Mensik είναι το μεγάλο φαβορί για να αντιμετωπίσει τον Tristan Schoolkat. Θα κερδίσει τον Αυστραλό, ο οποίος βρίσκεται στην ουρά της δεύτερης εκατοντάδας της παγκόσμιας κατάταξης, με τουλάχιστον έξι games.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker