Zheng Q. – Anisimova A.: 2

GRbookmaker
26 Αυγούστου, 2024
7 Προβολές

Η συμβουλή μας: Zheng Q. – Anisimova A.: 2

26.08.2024 17:00

Το US Open ξεκινά τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη και μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη έκπληξη στον πρώτο γύρο. Θα μπορούσε να την αναλάβει η 49η παίκτρια στον κόσμο, Amanda Anisimova, η οποία θα αντιμετωπίσει το νούμερο επτά της παγκόσμιας κατάταξης Qin Wen Cheng από την Κίνα.

Η γηπεδούχος τενίστρια βρίσκεται σε φανταστική φόρμα ενόψει του US Open. Αρχικά, πέρασε από τα προκριματικά στα προημιτελικά του τουρνουά WTA στην Ουάσινγκτον και στη συνέχεια έφτασε στον τελικό του WTA 1000 στο Τορόντο του Καναδά. Στην καναδική διοργάνωση απέκλεισε παίκτριες όπως η Daria Kasatkina, η Anna Kalinskaya, η Emma Navarrova και η υπερφιλόδοξη Aryna Sabalenka. Το μόνο που την σταμάτησε στον τελικό ήταν η Jessica Pegula.

Η Κινέζα Τσενγκ είχε μια λίγο δύσκολη είσοδο στο συγκεκριμένο κομμάτι της σεζόν. Αφού κέρδισε το χωμάτινο τουρνουά στο Παλέρμο και στη συνέχεια εντυπωσιακά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ήρθε στο Σινσινάτι μετά από ένα μικρό διάλειμμα, αλλά κατέληξε να χάσει στον όγδοο γύρο από την Anastasia Pavlyuchenkova. Και λίγη συνέχεια στις άνευρες και μη κολακευτικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε πριν από τα χωμάτινα τουρνουά του Ιουλίου.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Αμάντα Ανισίμοβα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, συν το ότι έχει μπροστά της ένα εντός έδρας τουρνουά Grand Slam. Θα εκπλήξει την Κινέζα Τσενγκ στον πρώτο γύρο.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker