Celta Vigo – Βαλένθια: 0

GRbookmaker
23 Αυγούστου, 2024
18 Προβολές

Η συμβουλή μας: Σέλτα Βίγκο – Βαλένθια: 0

23.08.2024 19:00

Η πρώτη αγωνιστική της LaLiga προσέφερε έξι ισοπαλίες, αφήνοντας μόνο τέσσερις ομάδες με τρεις βαθμούς στην κορυφή του πίνακα. Μία από αυτές είναι η Σέλτα, η οποία πήρε την Αλαβές (2-1) στον πρόλογο του πρωταθλήματος χάρη στην ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (66ο και 84ο λεπτό). Το νικητήριο γκολ σημείωσε ο εμβληματικός Γκαλικιανός Ιάγο Άσπας, ο οποίος διανύει τη δέκατη σεζόν του στο Βίγκο. Η μοίρα το έφερε έτσι, η Σέλτα μπορεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν με δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια, οπότε οι παίκτες του προπονητή Κλαούντιο Χιραλντές μπορούν να προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν το τρίποντο του πρώτου αγώνα μπροστά στο κοινό τους.

Από την άλλη, η Βαλένθια θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια, η οποία θα ήθελε να σβήσει το μηδέν από το βαθμολογικό της λογαριασμό. Στον πρώτο γύρο, έχασε από τη δευτεραθλήτρια Μπαρτσελόνα (1:2), αν και πήρε προβάδισμα κόντρα στο φαβορί. Ο κόουτς Μπαράχα προσφέρει καλές υπηρεσίες στο Μεστάγια – στην πρώτη του (ελλιπή) σεζόν οδήγησε τις “νυχτερίδες” στη σωτηρία και στην τελευταία διοργάνωση έχει ήδη καταγράψει την ένατη θέση μαζί τους. Η Βαλένθια θα ήθελε να βρεθεί στο πρώτο μισό του πίνακα και ιδανικά κάπου ανάμεσα στους διεκδικητές του κυπέλλου τη φετινή σεζόν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Στην προηγούμενη διοργάνωση, και οι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Δεν θα ήταν μεγάλη έκπληξη ούτε τώρα. Οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα ανεβασμένοι από την επιτυχία τους στον πρώτο γύρο, αλλά η Βαλένθια δεν έδειξε άσχημα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και θα κάνει ό,τι μπορεί στο Βίγκο για να μην μείνει στο μηδέν μετά από δύο αγωνιστικές. Η ισοπαλία είναι επίσης μια διπλή ευκαιρία.

Αυτοπεποίθηση: Η ομάδα της Βαλένθια έχει την ίδια αυτοπεποίθηση με την αντίστοιχη της Ρεάλ:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker