Liberec – Pardubice: 1ο ημίχρονο – 1

GRbookmaker
18 Αυγούστου, 2024
20 Προβολές

Η συμβουλή μας: Λίμπερετς – Παρντούμπιτσε: 1ο ημίχρονο – 1

18.08.2024 17:00

Οι Ανατολικοτσέχοι έχουν μόλις τρεις βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές, χάρη στο γεγονός ότι αντιμετώπισαν την αδύναμη Μπούντεχοβιτσε (3:1). Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξαναμπεί έτσι στη μάχη της σωτηρίας φέτος, κάτι που αναμενόταν πριν την έναρξη της σεζόν, ειδικά μετά τις καλοκαιρινές αλλαγές, οι οποίες δεν έχουν τελειώσει.

Η Παρντούμπιτσε κολλάει την ενδεκάδα εν κινήσει, κάθε εβδομάδα έρχεται κάποιος νέος (Πόλιακ, Νόσλιν, Σιμόν) που αμέσως μετά μπαίνει στο αρχικό σχήμα. Η χημεία της ομάδας δεν μπορεί να είναι ιδανική, κάτι που αποτυπώνεται στα σημερινά αποτελέσματα. Η ομάδα δυσκολεύεται στο τέλος, στα δύο από τα τέσσερα παιχνίδια δεν σκόραρε, είναι λίγο καλύτερα προς τα πίσω, αλλά αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι δεν θα κρατήσουν καθαρό σκορ. Προπονητής της γηπεδούχου ομάδας Liberec είναι ο Radoslav Kováč, πρώην προπονητής της Pardubice.

Ο προπονητής της Σλόβαν γνωρίζει όλες τις αδυναμίες του αντιπάλου του, γεγονός που αποτελεί αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα. Αυξημένο κίνητρο θα έχει και το δίδυμο Hlavatý – Icha, το οποίο επίσης μετακόμισε στη βόρεια Βοημία μαζί με τον προπονητή. Η Λίμπερετς δεν λάμπει την τρέχουσα σεζόν από πλευράς αποτελεσμάτων, αλλά μετά την κακή εμφάνιση στον τελευταίο γύρο, οι παίκτες πήραν το “πινέλο”.

Η απόδοση της ομάδας είναι σίγουρο ότι θα ανέβει και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Σε κάθε περίπτωση, η Σλόβαν παίζει πολύ καλύτερα στην έδρα της από πέρυσι παρά εκτός, κάτι που θα επιβεβαιωθεί και πάλι. Η Σλόβαν θα τα βάλει με την αντίπαλό της από τα πρώτα λεπτά και θα προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο. Ο Νιάρκο, ο οποίος είναι εξαιρετικά γρήγορος με και χωρίς την μπάλα, θα μπορούσε να επηρεάσει.

Τι να στοιχηματίσετε:

Τις δύο ομάδες χωρίζει ένας βαθμός στον πίνακα, αλλά η Λίμπερετς είναι το φαβορί στα χαρτιά στην έδρα της. Έχει περισσότερες δυνατότητες για γκολ, κάτι που θα φανεί στο τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέρνει καλύτερα απ’ ό,τι στο δεύτερο, οπότε μπορεί να προηγηθεί μετά το ημίχρονο.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker