Ίπσουιτς – Λίβερπουλ: 1ο ημίχρονο: 0

GRbookmaker
17 Αυγούστου, 2024
20 Προβολές

Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Η επιλογή μας: Ίπσουιτς – Λίβερπουλ: 1ο ημίχρονο: 0

17.08.2024 13:30

Η Πρέμιερ Λιγκ υποδέχεται την Ίπσουιτς, η οποία έπαιξε μόνο για λίγο στην κορυφαία διοργάνωση στην αρχή της φετινής χιλιετίας (2000-2002), χάρη στη δεύτερη θέση που κατέλαβε, ενώ συγκέντρωσε 96 βαθμούς. Μια νέα εποχή ξεκινά και στη Λίβερπουλ, με την οποία αποχαιρετά ο επιτυχημένος προπονητής Κλοπ μετά την περσινή τρίτη θέση. Στη θέση του έχει έρθει ο Ολλανδός Άρνε Σλοτ.

Οι Tractor Boys, όπως είναι το παρατσούκλι των ποδοσφαιριστών της Ίπσουιτς, ήταν η ομάδα με τα περισσότερα γκολ στην League Two την περασμένη σεζόν, σημειώνοντας 92 γκολ. Ακόμα κι έτσι όμως, η διοίκηση αποφάσισε να κάνει αρκετό ροτέισον στην ομάδα, με τον τερματοφύλακα Βάτσλαβ Χλάντκι να πληρώνει το τίμημα φέρνοντας έξι νέους παίκτες (όπως ο Χάτσινσον από την Τσέλσι και ο Τζόνσον από τη Γουέστ Χαμ). Στόχος θα είναι σίγουρα να αποφευχθεί κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη με την Μπέρνλι και τη Σέφιλντ το τελευταίο διάστημα, δηλαδή να είναι απλώς μια αναμέτρηση.

Η σημαντικότερη αλλαγή που έκανε η Λίβερπουλ ήταν φυσικά η πρόσληψη του κόουτς Σλότ. Έχει κατακτήσει τόσο το ολλανδικό πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο, και μπορεί να αναμένεται μια αλλαγή στο στυλ παιχνιδιού. Ενώ ο Κλοπ προτιμούσε ένα δυναμικό επιθετικό παιχνίδι, η προσέγγιση του Σλοτ περιγράφεται ως κομψή ολλανδική. Δηλαδή, βασίζεται κυρίως στην κατοχή της μπάλας, παρόμοια με αυτή που ασκεί η Μαν, για παράδειγμα. Σίτι.

Τι να στοιχηματίσετε:

Θα δούμε λοιπόν μια διαφορετική Λίβερπουλ από αυτή που έχουμε συνηθίσει, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αλλάξει κάτι στη νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας. Με τον ενθουσιασμό τους -και τους φιλοξενούμενους να παίζουν πιο συνετά απ’ ό,τι μας έχουν συνηθίσει- οι γηπεδούχοι μπορούν να κρατήσουν την ισοπαλία τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker