Mensik J. – Shevchenko A.: 1

GRbookmaker
28 Ιουλίου, 2024
17 Προβολές

Η συμβουλή μας: Mensik J. – Shevchenko A.: 1

28.07.2024 17:10

Ο Γιάκουμπ Μένσικ έκανε μια σπουδαία πρόβα για το Παρίσι, την οποία ολοκλήρωσε στο χώμα στο Ουμάγκ της Κροατίας. Ο 18χρονος νεαρός Τσέχος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, έχοντας να χάσει σετ σε τρεις αγώνες και τον σταμάτησε μόνο ο 17ος παίκτης στον κόσμο, Λορέντζο Μουσέτι. Ο Menšík επιβεβαίωσε επίσης ότι μπορεί να παίξει καλά στο χώμα, αν και είναι κυρίως παίκτης του σερβίς χάρη στη συνεργασία του με τον Tomas Berdych.

Στο Παρίσι, θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Alexander Shevchenko από το Καζακστάν, τον οποίο κατάφερε να κερδίσει πέρυσι σε τρία σετ στο χώμα. Ο Shevchenko έχει δυσκολευτεί στα χωμάτινα τουρνουά φέτος, κερδίζοντας μόνο έξι αγώνες από τους δεκαεπτά. Και συνολικά, ο 58ος στην παγκόσμια κατάταξη παίκτης διανύει μια άθλια σεζόν με ρεκόρ 16/26.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Γιάκουμπ Μένσικ είναι ένα τεράστιο ταλέντο για το μέλλον. Φέτος έχει πολύ καλές επιδόσεις σε διάφορα τουρνουά. Πριν το Παρίσι έκανε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα, η υγεία του αντέχει και θα κερδίσει τον εναρκτήριο γύρο κόντρα στον Shevchenko. Είναι ένα καθαρό νούμερο ένα.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker