Αίγυπτος – Δομινικανή Δημοκρατία: Αίγυπτος hcp -1,5 γκολ

GRbookmaker
23 Ιουλίου, 2024
11 Προβολές

Αίγυπτος – Dominik.rep.: Αίγυπτος hcp -1,5 γκολ

24.07.2024 17:00

Interplay, interplay, interplay. Αυτό είναι κάτι στο οποίο υπολογίζει η Αίγυπτος στο Παρίσι. Με λίγες εξαιρέσεις, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας προέρχονται από την κορυφαία διοργάνωση της Αιγύπτου, οπότε πολλοί από τους παίκτες έχουν μια χημεία με τους συμπαίκτες τους που θα τους βοηθήσει να πετύχουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται για να επιστρέψουν στα νοκ άουτ στάδια του τουρνουά. Μάλιστα, πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο, η Αίγυπτος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Στον πρώτο της αγώνα, η Αίγυπτος θα αντιμετωπίσει τη Δομινικανή Δημοκρατία, μια λίγο συγκλονιστική συμμετοχή στο τουρνουά και ντεμπούτο στους Αγώνες. Το 2022, η Δομινικανή Δημοκρατία κατάφερε να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο Concacaf Under-20, γεγονός που εξασφάλισε τη συμμετοχή των παικτών της χώρας στο Παρίσι. Μπορούν να παίξουν στο τουρνουά χωρίς αναστολές, κανείς δεν περιμένει τίποτα από αυτούς. Αυτό μπορεί να είναι πλεονέκτημα, αλλά σημαίνει επίσης ότι αναμένεται να μείνουν πίσω από τους υπόλοιπους. Ωστόσο, οι αντίπαλοι αυτής της ομάδας θα πρέπει να προσέξουν τον Τζούνιορ Φίρπο, το μεγαλύτερο στήριγμα της ομάδας.

Τι να στοιχηματίσετε:

Οι Αιγύπτιοι έχουν συγκεντρώσει μια δυνατή ομάδα από την κορυφαία διοργάνωση, με το κλειδί της επιτυχίας να είναι η χημεία των παικτών από τις διάφορες αιγυπτιακές ομάδες. Η Δομινικανή Δημοκρατία μπορεί μόνο να κάνει την έκπληξη, αλλά αυτό δεν θα συμβεί σε αυτή τη διοργάνωση. Η Αίγυπτος θα κερδίσει με χάντικαπ.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker