Jablonec – Ml. Boleslav: εκτός έδρας ήττα – 02

GRbookmaker
18 Ιουλίου, 2024
36 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Μπόσλεβσλαντ Μπόσλεβιτς θα παίξει το παιχνίδι με την Μπόσλεβσλαντ: Jablonec – Ml. Boleslav: εκτός έδρας ήττα – 02

20.07.2024 14:30

Η Γιάμπλονετς υπέστη μια μικρή επανάσταση το καλοκαίρι, ο προπονητής άλλαξε ξανά και αρκετοί παίκτες αποχώρησαν από την ομάδα.

Ο Látal αντικαταστάθηκε στον πάγκο από τον Kozel, ο οποίος έφυγε από το Liberec για αλλαγή. Ένας έμπειρος προπονητής μπορεί γρήγορα να δεχτεί πίεση από τους οπαδούς των γηπεδούχων, ειδικά αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, η αντιπαλότητα μεταξύ των δύο πόλεων είναι προφανής. Από το ρόστερ της Γιάμπλονετς αποχώρησε ο βασικός μέσος Κρατοχβίλ, ο οποίος έφυγε για τη Σλοβακία, ενώ εκτός μάχης έμεινε ο εμβληματικός Τόμας Χούμπσμαν. Πρόκειται για αισθητή αποδυνάμωση στην ηγετική θέση, οπότε η ομάδα πρέπει να αναζητήσει νέο ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο.

Οι North Boys αποχαιρετούν επίσης τους Náprstek, drchal ή Pleštil, ενώ ο Puskáč θα πρέπει να φροντίσει για τα γκολ στο τέλος. Στις τελευταίες μονομαχίες οι Πράσινοι κατάφεραν να πετύχουν γκολ, αλλά η ομάδα παίζει ακόμα μετά την έλευση των Τσεντίντλι, Σάνελετς ή Μπεράν.

Η Mladá Boleslav έχει ένα μερικό πλεονέκτημα σε αυτό το θέμα, ο προπονητής Holoubek χτίζει πάνω στη δουλειά της άνοιξης, όταν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην Ευρώπη. Το ροτέισον στην ενδεκάδα δεν ήταν τόσο μεγάλο όσο στους γηπεδούχους, αλλά ο προπονητής πήρε ένα ξεκάθαρο καθήκον από τη νέα διοίκηση και αυτό είναι να παίξει πιο ελκυστικά. Αυτό ήταν σχετικά επιτυχημένο στην προετοιμασία, η ομάδα σκόραρε γκολ σε κάθε παιχνίδι. Αν σε αυτό προστεθεί και το μακροχρόνιο θετικό ρεκόρ από τις μεταξύ τους μονομαχίες, η Μλάντα Μπόλεσλαβ θα πρέπει να πάρει βαθμούς στη βόρεια Βοημία.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ισορροπημένο παιχνίδι υπόσχεται η μονομαχία στον πρώτο γύρο, το εντός έδρας περιβάλλον δεν αποτελεί τέτοιο πλεονέκτημα για τη Γιάμπλονετς λόγω της χαμηλής προσέλευσης. Η Μπόλεσλαβ έδειξε πειστική στην προετοιμασία, η μη ήττα της φιλοξενούμενης αποτελεί καλό στοίχημα με βάση την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker