Paradeiser R. – Torres D.: 1

GRbookmaker
14 Ιουλίου, 2024
18 Προβολές

Η επιλογή μας: Paradeiser R. – Torres D.: 1

20.07.2024 18:00

Το Oktagon 59 υπόσχεται ένα μεγάλο θέαμα, το οποίο θα είναι διακοσμημένο κυρίως με μάχες των Σλοβάκων άσων. Ο μεγαλύτερος είναι αυτή τη στιγμή ο Rony Paradeiser, ο εν ενεργεία πρωταθλητής ελαφρών βαρών. Αυτή τη φορά, όμως, δεν θα υπερασπιστεί τη ζώνη του, αλλά θα αντιμετωπίσει τον Daniel Torres στην πυραμίδα Gamechanger.

Η μονομαχία υπόσχεται κορυφαίο θέαμα, καθώς ο Αυστριακός μαχητής είναι ένας έμπειρος μαχητής με σπουδαίο ρεκόρ (15-5). Ο Torres έχει αγωνιστεί σε οργανισμούς κύρους όπως η PFL ή η KSW, ενώ στην Πολωνία έχει αντιμετωπίσει τους απόλυτα κορυφαίους μαχητές όπως οι Parnasse, Szymanski ή Mankovski.

Ο Tucanao είναι πρωτίστως ένας μαχητής όρθιος που έχει καλό μάτι και είναι εξαιρετικά γρήγορος, αλλά χάνει πάνω από δέκα εκατοστά απέναντι στον Paradeiser, κάτι που αποτελεί πάντα μερικό μειονέκτημα. Ο αντίπαλος μπορεί να τον κρατήσει σε απόσταση, ο Τόρες θα πρέπει να μειώσει την απόσταση, θέτοντας τον εαυτό του σε μεγαλύτερο κίνδυνο να απειληθεί. Απέναντι στον Lengal στον τελευταίο γύρο, έδειξε τρομερή συχνότητα χτυπημάτων και κλωτσιών, αλλά δεν μπόρεσε να τελειώσει τον αντίπαλό του πριν από το όριο, κάτι που αποτελεί μερικό μείον.

Ο Rony Paradeiser, από την άλλη, θα είναι τεράστιος στον αγώνα και θα έχει πλεονέκτημα δύναμης που θα μπορούσε να μεταφράσει τόσο στον καμβά όσο και ενδεχομένως στο έδαφος. Επίσης, απολαμβάνει το stand up, αλλά έχει καταφέρει να σφίξει ήδη τρεις αντιπάλους και δεν θα διστάσει αν του παρουσιαστεί η ευκαιρία.

Περιμένετε πάντως ένα πιστολίδι γεμάτο γροθιές και κλωτσιές, ειδικά στον πρώτο γύρο θα πετάξει. Ο Torres θα πετάξει κατά του Σλοβάκου μαχητή, αλλά ο γεννημένος στο Gbel είναι ένας ώριμος μαχητής από άποψη τακτικής που βελτιώνεται συνεχώς. Κέρδισε τον τελευταίο του αγώνα με τον Korkmaz στα σημεία και συνολικά μετράει έξι συνεχόμενες νίκες, γεγονός που επιβεβαιώνει την εξέλιξή του. Ο Paradeiser έχει δυνατό κεφάλι, το οποίο σχετίζεται με την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει τα τελευταία δύο χρόνια. Έτσι, δικαίως μπαίνει στον αγώνα ως το φαβορί των αποδόσεων.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Rony Paradeiser θα είναι ψηλότερος και βαρύτερος στον αγώνα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα κύμα νικών και θα έχει όλο το στάδιο της Μπρατισλάβα στην πλάτη του, κάτι που αποτελεί ένα τεράστιο επιπλέον κίνητρο. Με μια τέτοια κάρτα, η ήττα του θα αποτελούσε έκπληξη, αν και είναι σαφές ότι στο ΜΜΑ μια γροθιά μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker