Alcaraz C. – Djokovic N.: νικητής Djokovic

GRbookmaker
13 Ιουλίου, 2024
40 Προβολές

Alcaraz C. – Djokovic N.: νικητής Djokovic

14.07.2024 15:00

Ενώ ο τελικός του απλού γυναικών στο Γουίμπλεντον έχει ένα εκπληκτικό καστ, η κορύφωση της Κυριακής στους άνδρες θα προσφέρει μια αναμενόμενη και συγκλονιστική επανάληψη του περσινού τελικού, στον οποίο ο Κάρλος Αλκαράζ νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4 μετά από μια επική μάχη πέντε σετ διάρκειας 4 ωρών και 43 λεπτών για να του πάρει το Grand Slam.

Ο Σέρβος κυριάρχησε πέρυσι στα άλλα τρία major, χάνοντας μόνο το τρόπαιο του Wimbledon, το οποίο είχε κατακτήσει προηγουμένως επτά φορές. Φέτος δεν έχει κατακτήσει ακόμα ένα τουρνουά των Big Four, κάτι που έχει κάνει μόνο τα προηγούμενα δεκατρία χρόνια, με κατάληξη την εγχείρηση στον αγκώνα το 2017. Φέτος χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατό του (ρήξη μηνίσκου), το οποίο τραυμάτισε στο Roland Garros. Όμως ο Τζόκοβιτς επέστρεψε αστραπιαία και, με το γόνατό του δεμένο, προκρίθηκε στον δέκατο τελικό του σε γκραν σλαμ με γρασίδι.

Σε σύγκριση με τον Αλκαράζ, εξοικονόμησε επίσης περισσότερη ενέργεια, ξοδεύοντας τρεις ώρες λιγότερες στο γήπεδο. Σε πέντε μονομαχίες, έχασε μόνο δύο σετ στον δεύτερο και τον τρίτο γύρο, ενώ είχε bye στα προημιτελικά μετά την απόσυρση του De Minaur. Κυριάρχησε στους δύο τελευταίους αγώνες του απέναντι στους Rune και Musetti και έχασε το σερβίς του μόνο δύο φορές στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Ο Ισπανός ίδρωσε πολύ περισσότερο στην πορεία του προς τον τελικό. Νίκησε τον Tiafoe στον 3ο γύρο μετά από μάχη πέντε σετ και έχασε από ένα σετ και στους τρεις επόμενους αγώνες, αν και τους έλεγχε λίγο πολύ στη δεύτερη φάση. Πάντως, σε σχέση με την περσινή πορεία του προς τον τίτλο του Wimbledon, είναι αισθητή η διαφορά, έχασε μόνο δύο σετ πριν από ένα χρόνο όταν προκρίθηκε στον τελικό και έδειχνε πιο κυρίαρχος.

Το σερβίς του Τζόκοβιτς, το οποίο είναι κρίσιμο στο γρασίδι, είναι πιο σίγουρο φέτος από τον Αλκαράζ. Η διαφορά εντοπίζεται κυρίως στο ποσοστό επιτυχίας του πρώτου σερβίς (82% έναντι 72%). Ο Σέρβος επέτρεψε στον αντίπαλό του μόλις 14 ευκαιρίες για break και έχασε το σερβίς του 9 φορές, ενώ ο Ισπανός απέρριψε 43 break points και έχασε το σερβίς του 19 φορές.

Τι να στοιχηματίσετε:

Τα γραφεία στοιχημάτων προτιμούν τον Αλκαράζ, αλλά στις αναμετρήσεις, ο Τζόκοβιτς (3-2, σετ 10-7, games 95-79) εξακολουθεί να έχει το ελαφρύ προβάδισμα και θα επιδιώξει τον 25ο μεγάλο θρίαμβό του στο All England Club την Κυριακή, που θα ξεπεράσει το ρεκόρ της Αυστραλής Μάργκαρετ Κορτ. Δεδομένων των αποδόσεων, αξίζει να ποντάρετε στον Σέρβο. Ο αγώνας είναι διαθέσιμος στο BetBuilder.

Εμπιστοσύνη:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker