Ofner S. – Tabilo A.: 2

GRbookmaker
29 Ιουνίου, 2024
17 Προβολές

Η συμβουλή μας: Ofner S. – Tabilo A.: 2

29.06.2024 15:00

Ο Αλεχάντρο Ταμπίλο διανύει τη σεζόν της ζωής του. Έχει ήδη σκαρφαλώσει στην 24η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε τον πρώτο του τίτλο ATP στο τσιμεντένιο circuit στο Ώκλαντ φέτος και τώρα έφτασε στον πρώτο τελικό της καριέρας του στο γρασίδι στη Μαγιόρκα. Στην πορεία του προς τον τελικό, απέκλεισε τον Jakub Mensik και στα ημιτελικά τον εξαιρετικό παίκτη του γρασιδιού Gael Monfils. Στη Μαγιόρκα, επιδεικνύει ένα εξαιρετικό σερβίς αλλά και μια εξαιρετική μετάβαση στο φιλέ.

Αντίπαλος του Tabil θα είναι ο Αυστριακός Sebastian Ofner, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε άριστα το γεγονός ότι, με εξαίρεση τον Alex Michelsen, δεν αντιμετώπισε κανέναν ποιοτικό αντίπαλο στα προημιτελικά. Απέφυγε τόσο τον νούμερο τρία seeded Adrian Mannarino όσο και τον νούμερο ένα seeded Ben Shelton, οι οποίοι εγκατέλειψαν το τουρνουά πριν προλάβουν να αντιμετωπίσουν τον Αυστριακό. Ο Ofner δεν έχει κατακτήσει ποτέ μέχρι στιγμής τίτλο στο υψηλότερο circuit και βρίσκεται εκτός του top 50 της κατάταξης της ATP.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Alejandro Tabilo είναι ένας ελαφρώς πιο έμπειρος και γυαλισμένος τενίστας ανάμεσα στην ελίτ. Επιπλέον, έχει δείξει εδώ και καιρό ότι οι σκληρότερες και ταχύτερες επιφάνειες του ταιριάζουν αρκετά καλά. Ο Ofner μέχρι στιγμής θεωρείται περισσότερο παίκτης του χώματος. Μια νίκη του Ταμπίλα είναι μια ωραία απόδοση.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

IVIBETΣτοιχηματίστε στην Ivibet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!!
Συγγραφέας GRbookmaker