Αυστρία – Γαλλία: Η Γαλλία κερδίζει, ο Mbappé 2+ σουτ στο στόχο

GRbookmaker
16 Ιουνίου, 2024
18 Προβολές

Η συμβουλή μας: Αυστρία – Γαλλία: Νίκη της Γαλλίας, Mbappé 2+ σουτ στο στόχο

17.06.2024 21:00

Η Γαλλία θα ξεκινήσει τον Δ’ όμιλο με έναν αγώνα απέναντι σε έναν δυσάρεστο αντίπαλο που έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στις επιδόσεις του τα τελευταία δύο χρόνια.

Πάνε οι εποχές που το ποδόσφαιρο της εθνικής Αυστρίας ήταν ακατάλληλο για παρακολούθηση. Τώρα είναι σύγχρονο, ελκυστικό και διασκεδαστικό για τους φιλάθλους. Ο Γερμανός προπονητής Ραλφ Ράνγκνικ έφερε φρέσκο αέρα μετά την βαρετή εποχή του πραγματιστή Φράνκο Φόντα. Η Αυστρία κατάφερε να προχωρήσει στην αριστερή πλάτη με εννέα βαθμούς, μόλις έναν βαθμό πίσω από το πρώτο Βέλγιο, από το οποίο έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι σε 21 μήνες. Στην πορεία προς το Euro κατάφερε να κερδίσει με έξι γκολ διαφορά την Ιταλία, τη Γερμανία και την Τουρκία, ενώ το σερί των έξι νικών σταμάτησε μόνο από την ισοπαλία 1-1 με την Ελβετία στην πρόβα τζενεράλε του Euro.

Σε κάθε περίπτωση, η Αυστρία είναι μια υπολογίσιμη δύναμη, αν και θα λείψουν τρεις σημαντικοί παίκτες στη Γερμανία: ο στόπερ και αρχηγός της ομάδας Αλάμπα, ο τερματοφύλακας Αλεξάντερ Σλάγκερ και ο συνονόματος του Ξάβερ, ο μέσος της Λειψίας. Δώδεκα παίκτες από την Μπουντεσλίγκα βρίσκονται στην υποψηφιότητα, η μεγαλύτερη δύναμη βρίσκεται στην κεντρική τριάδα των Λάιμερ (Μπάγερν Μονάχου), Μπάουμγκαρτνερ (Λειψία), Σάμπιτζερ (Ντόρτμουντ), μπροστά από την οποία λειτουργεί ο κανονιέρης της Ίντερ Μίλαν Αρναούτοβιτς.

Η Γαλλία έφτασε στη Γερμανία ως δευτεραθλήτρια κόσμου και με στόχο την κατάκτηση ενός τρίτου ευρωπαϊκού τίτλου. Έχει μεγάλο κίνητρο, αφού στο προηγούμενο Euro αποκλείστηκε απροσδόκητα στον όγδοο γύρο από την Ελβετία. Ο Kylian Mbappé, του οποίου το μεταγραφικό έπος με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει επιτέλους ολοκληρωθεί με επιτυχία, έχει επίσης επιπλέον κίνητρο. Ο αρχηγός της ομάδας μπορεί πλέον να επικεντρωθεί πλήρως σε αυτό που του ανήκει και που όλοι περιμένουν από αυτόν να κάνει – να σκοράρει γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι η πρόβα τζενεράλε των Μπλε δεν πήγε καλά, έμειναν μόνο στο 0-0 με τον Καναδά εντός έδρας. Λίγες μέρες νωρίτερα, ο άλλος αντίπαλος της Γαλλίας στον όμιλο, η Ολλανδία, συνέτριψε με 4-0 τους “σφενδάμους”. Από την άλλη πλευρά, αυτό μπορεί να αποτελέσει προειδοποίηση για τη Γαλλία να μην υποτιμά τίποτα. Ο προπονητής Ντιντιέ Ντεσάμπ ξέρει καλά πώς να προετοιμάσει την ομάδα για ένα μακρύ τουρνουά. Ως πρώην εξαιρετικός παίκτης, ξέρει πώς να δουλεύει με τον εγωισμό ακόμη και των μεγαλύτερων αστέρων.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Mbappé πλησιάζει τα 50 γκολ της εθνικής ομάδας, του λείπουν τρία και θα προσπαθήσει να τα προσθέσει στο Euro. Ήδη κόντρα στην Αυστρία, θα πιέσει για το φινάλε, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα στείλει τουλάχιστον δύο σουτ στο στόχο και η Γαλλία θα κερδίσει.

Trust:

6/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker