Ιταλία – Αλβανία: λιγότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

GRbookmaker
15 Ιουνίου, 2024
46 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Αλβανία θα παίξει με την Αλβανία και την Αλβανία: Ιταλία – Αλβανία: Λιγότερα από 2.5 γκολ στον αγώνα

15.06.2024 21:00

Οι πρωταθλητές Ευρώπης της Ιταλίας θα ανοίξουν το πρωτάθλημα με ένα ματς κόντρα στην Αλβανία, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν δεδομένης της δύναμης των άλλων δύο ομάδων του ομίλου (Κροατία, Ισπανία).

Η Ιταλία δεν συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα φαβορί του τουρνουά, ο τίτλος από το συθέμελα αναβληθέν Euro ήταν ένα μικρό θαύμα, οι Αζούρι δεν προκρίθηκαν στο Μουντιάλ ούτε πριν ούτε μετά. Η Ιταλία δεν ήταν πειστική ούτε στα προκριματικά, έχασε δύο φορές από την Αγγλία, ενώ ξεκίνησε την απευθείας πρόκριση μόνο με μια ισοπαλία χωρίς γκολ στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Ουκρανία.

Από την ομάδα λείπει ένας δημιουργικός μέσος και ένας αξιόπιστος κανονιέρης, με τον επιθετικό Φεντερίκο Κιέζα να έχει πετύχει μόλις επτά γκολ σε 47 παιχνίδια της εθνικής ομάδας. Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα, που διανύει τη σεζόν της ζωής του στο Μπέργκαμο, θα μπορούσε να βοηθήσει, αλλά είναι ακόμα πιο στείρος στην εθνική ομάδα από τον Κιέζα, με μόλις ένα γκολ μέχρι στιγμής.

Τα αποτελέσματα λοιπόν θα σταθούν και θα πέσουν με μια άμυνα που επανδρώνεται από τον αξιόπιστο Ντοναρούμα, αλλά θα λείψουν οι τραυματίες Ατσέρμπι και Σκαλβίνι, οι οποίοι σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν στο αρχικό σχήμα. Το πώς μπορεί να μοιάζουν τα παιχνίδια της Ιταλίας στο Euro φάνηκε στα προκριματικά, στα οποία οι Ατζούρι έμειναν στο 0-0 με την Τουρκία εντός έδρας και νίκησαν δύσκολα 1-0 τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Για την Αλβανία, η μονομαχία με την Ιταλία έχει κύρος, οι χώρες που μοιράζονται την Αδριατική Θάλασσα είναι κοντά περιφερειακά και ποδοσφαιρικά, μάλιστα ο Ιταλός προπονητής Τζιάνι ντε Μπιάζι οδήγησε τους “αετούς” στο Euro για πρώτη φορά το 2016. Οι Αλβανοί τότε παρουσίασαν ένα κλασικό ιταλικό κατιτίς στη Γαλλία, με ρεκόρ 1-3 από τρία παιχνίδια με Ελβετία, Γαλλία και Ρουμανία.

Έκτοτε, η ομάδα έχει προχωρήσει ποδοσφαιρικά. Συνεχίζουν να βασίζονται σε ένα εξελιγμένο αμυντικό παιχνίδι, αλλά παίζουν πιο τολμηρά και άμεσα μπροστά, κάτι που πιστώνεται στον Βραζιλιάνο προπονητή Σιλβίνο. Οι Τσέχοι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να νικήσουν την Αλβανία ούτε στην έδρα τους (1-1) ούτε στα Τίρανα, όπου επέστρεψαν με μια ντροπιαστική πανωλεθρία 0-3, θα μπορούσαν να πουν την ιστορία τους. Η ομάδα, όπως και η Ιταλία, δεν έχει ελεύθερο σκοπευτή, τα γκολ τα πετυχαίνουν οι δευτεραθλητές, το δυνατό της σημείο είναι τα σουτ από μακριά, ειδικά το ζεύγος Μπαϊράμι, Ασάνι.

Από την προετοιμασία του Ιουνίου δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία, η Αλβανία κάλεσε στην Ουγγαρία δύο πιο αδύναμους αντιπάλους, τους οποίους κέρδισε αρκετά εύκολα (Λιχτενστάιν 3-0, Αζερμπαϊτζάν 3-1). Πιο αποκαλυπτικές ήταν οι μονομαχίες του Μαρτίου με ισχυρότερους αντιπάλους, απέναντι στους οποίους, από την άλλη, δεν σκόραρε ούτε μία φορά (Χιλή 0:3, Σουηδία 0:1).

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Ιταλία θα κρατήσει πιο συχνά την μπάλα, αλλά η Αλβανία μπορεί να αμυνθεί με ένα κινούμενο μπλοκ που δύσκολα θα ξεπεραστεί. Δεν είναι πιθανό να πέσουν περισσότερα από δύο γκολ. Όταν οι δύο τους συναντήθηκαν στον προτελευταίο προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, οι Azzuri κέρδισαν με 2-0 και 1-0.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker