Αγκόλα – Καμερούν: λιγότερο από 1.5 γκολ στον αγώνα

GRbookmaker
11 Ιουνίου, 2024
18 Προβολές

Η συμβουλή μας: Η Αγκόλα και η Αγκόλα θα παίξουν το παιχνίδι με την Αγκόλα: Αγκόλα – Καμερούν: Λιγότερα από 1.5 γκολ στον αγώνα

11.06.2024 21:00

Το αποκορύφωμα του προγράμματος της Τρίτης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Αφρικής είναι ο αγώνας μεταξύ των ομάδων που έχουν ρεαλιστικές ελπίδες να προκριθούν απευθείας από την πρώτη θέση.

Το Καμερούν την κατέχει μετά από τρεις αγωνιστικές, νικώντας τον Μαυρίκιο με 3-0 εντός έδρας και το Πράσινο Ακρωτήριο με 4-1. Παράλληλα, αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τη Λιβύη σε ουδέτερο έδαφος στο Μπενίν. Μόνο η Αίγυπτος και η Ακτή Ελεφαντοστού έχουν πετύχει περισσότερα γκολ στα προκριματικά, αλλά τουλάχιστον τώρα η μηχανή των γκολ του Καμερούν θα πρέπει να κολλήσει. Οι προηγούμενοι αντίπαλοι των “λιονταριών” ήταν κακοί αμυντικά, ενώ η Αγκόλα, από την άλλη πλευρά, στηρίχθηκε στην τέλεια οργάνωση και τη συμπαγή αμυντική λειτουργία.

Μαζί με την Ακτή Ελεφαντοστού και την Τυνησία, είναι οι τελευταίες ομάδες στα προκριματικά που δεν έχουν σκοράρει ακόμα. Προς το παρόν, όμως, αυτό αρκεί μόνο για την τρίτη θέση στον όμιλο. Μετά από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες χωρίς τέρματα (Πράσινο Ακρωτήριο, Μαυρίκιος), οι Μαύρες Αντιλόπες πήραν την πρώτη τους νίκη μόλις στο τρίτο παιχνίδι στην έδρα τους απέναντι στην Εσβατίνι, και το μόνο που χρειάστηκε ήταν ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό από ένα μόνο σουτ στο στόχο.

Τι να στοιχηματίσετε:

Αν το παιχνίδι λήξει 0-0, δεν θα είναι έκπληξη. Στα τελευταία έξι παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, μόνο τρία γκολ έχουν σημειωθεί στο 1-0. Ακόμα και τώρα, δεν θα σημειωθούν περισσότερα από ένα γκολ.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker