Πορτογαλία – Κροατία: νικητής Πορτογαλία

GRbookmaker
8 Ιουνίου, 2024
54 Προβολές

Η συμβουλή μας: Πορτογαλία – Κροατία: νικητής η Πορτογαλία

08.06.2024 18:45

Ενώ το παιχνίδι του Σαββάτου στο Οέιρας αποτελεί πρόβα τζενεράλε για το Euro, η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία πριν πάει στη Γερμανία.

Ο πρώτος αντίπαλος της εθνικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα έχει πετύχει δύο γκολ και στα τρία φετινά προκριματικά παιχνίδια της, κάτι που είναι απογοητευτικό. Πάντως, η επιθετική δύναμη της ομάδας είναι τόσο μεγάλη που δύο φορές δεν είχε καμία σημασία (Σουηδία 5-2, Φινλανδία 4-2), μόνο στη Σλοβενία ο Ισπανός προπονητής Ρομπέρτο Μαρτίνεζ χρειάστηκε να καταπιεί τη μοναδική ήττα μέχρι στιγμής σε δεκατρία παιχνίδια στον πάγκο της Πορτογαλίας.

Ο Μαρτίνες πειράζει την ενδεκάδα, αλλά εξακολουθεί να υπολογίζει στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχει ειδικό καθεστώς. Έχασε το φιλικό της Τρίτης με τη Φινλανδία και ξεκουράστηκε σε μια ιδιωτική παραλία, αλλά έχει ήδη ενταχθεί στην αποστολή την Παρασκευή και ενδέχεται να ξεκινήσει τον 207ο αγώνα της εθνικής του ομάδας κόντρα στην Κροατία. Αναμένονται και άλλες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Ντιόγκο Κόστα, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπρούνο Φερνάντες και Ντιόγκο Νταλό να είναι πιθανό να συμπεριληφθούν.

Η Κροατία παίζει με την Ισπανία σε ακριβώς μία εβδομάδα, οπότε ο αγώνας με την Πορτογαλία είναι ένα ευπρόσδεκτο τεστ. Και οι δύο ομάδες από την Ιβηρική Χερσόνησο είναι κυρίαρχες στη μπάλα και θα είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι για τους Κροάτες από αυτό με τη Βόρεια Μακεδονία, την οποία η Βατερίνα νίκησε αρκετά εύκολα με 3-0 στη Ριέκα τη Δευτέρα.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Πορτογαλία είναι μία από τις επτά χώρες που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει η Κροατία, ενώ οι δύο ομάδες έχουν ήδη συναντηθεί επτά φορές, με τους γηπεδούχους να προσθέτουν την έβδομη νίκη τους στις μεταξύ τους αναμετρήσεις το Σάββατο.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker