Dolehide Ca / Krawczyk D. – Gauff C. / Siniakova K.: ακριβές αποτέλεσμα 0:2

GRbookmaker
7 Ιουνίου, 2024
55 Προβολές

Η συμβουλή μας: Dolehide Ca / Krawczyk D. – Gauff C. / Siniakova K.: ακριβές αποτέλεσμα 0:2

07.06.2024 14:35

Το φετινό Ρολάν Γκαρός μπορεί να έχει και πάλι έναν Τσέχο νικητή στο Παρίσι. Την Παρασκευή, η Kateřina Siniaková θα παίξει μαζί με το αστέρι Coco Gauff για μια θέση στον τελικό του διπλού. Θα είναι η μόνη μη Αμερικανίδα στο γήπεδο της Simonne Mathieu. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου θα βρίσκονται οι Caroline Dolehide και Desirae Krawczyk.

Θα μπορούσε να είναι μια παραμυθένια ιστορία για τη γεννημένη στο Hradec Kralove. Ξεκίνησε τη σεζόν μαζί με την Αυστραλή Hunter, η οποία έσπασε τον αχίλλειο στα μέσα Απριλίου. Στη συνέχεια η Siniakova συνεργάστηκε με την Αμερικανίδα Townsend, αλλά και αυτή τραυματίστηκε. Ωστόσο, η Τσέχα “πέρασε” τη συμπατριώτισσά της Coco Gauffova και αυτή η συνεργασία, που ξεκίνησε στο Παρίσι, έχει αποδώσει μέχρι στιγμής πολύ γλυκούς καρπούς.

Η Σινιάκοβα θερίζει τη μία αντίπαλο μετά την άλλη στο ζευγάρι της με την εν ενεργεία νικήτρια του US Open. Δεν έχουν χάσει ακόμα σετ στη διοργάνωση. Στους δύο πρώτους γύρους, έχουν επιτρέψει στους αντιπάλους τους μόλις τρία games. Η πιο ισορροπημένη μονομαχία έγινε με την Ιαπωνέζα Shibahara και την Κινέζα Wang, την οποία κέρδισαν δύο φορές με 6:4. Στα προημιτελικά ήταν και πάλι “ένα γκολ”. Ο Ιάπωνας Kato και ο Ουκρανός Kichenok ηττήθηκαν με 6:0 και 6:2 από τους πέντε πρώτους seeded.

Τι διαφορά από τους Dolehide και Krawczyk, οι οποίοι έδωσαν μια πολύ σκληρή μάχη στα προημιτελικά. Επικράτησαν της Μεξικανής Olmos και της Ρωσίδας Panova μετά από σχεδόν τρεις ώρες με 7:5, 4:6 και 7:5.

Τι να στοιχηματίσετε:

Λέγεται ότι οι ποιοτικοί παίκτες του μονού έχουν σαφές πλεονέκτημα έναντι ακόμη και των ελίτ παικτών του διπλού. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις Siniakova και Gauffova, οι οποίες μαζί, κάπως απρογραμμάτιστα, σχημάτισαν μια “dream team” για το Roland Garros. Και οι δύο είναι οι πιο καυτές διεκδικήτριες του τίτλου αυτή τη στιγμή. Το επόμενο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση θα κάνουν την Παρασκευή, όταν θα αγωνιστούν και πάλι σε δύο σετ.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker