Αταλάντα – Φιορεντίνα: Ο Τζ. Σκαμάκα σκοράρει

GRbookmaker
1 Ιουνίου, 2024
55 Προβολές

Η δική μας συμβουλή: Η Σκάλα Σκανάκα θα παίξει το παιχνίδι της Σκανάκα με την Σκανάκα: Αταλάντα – Φιορεντίνα: Σκοράρει ο Τζ. Σκαμάκα

02.06.2024 18:00

Μπορεί η ιταλική Serie A να είχε την τελευταία της αγωνιστική, αλλά ασυνήθιστα, υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί μια εβδομάδα αργότερα. Τόσο η Αταλάντα όσο και η Φιορεντίνα έχουν διανύσει πολύ δρόμο στα ευρωπαϊκά κύπελλα, με την ομάδα του Μπέργκαμο να θριαμβεύει στο Europa League, ενώ η Φιορεντίνα τερμάτισε λίγο πιο κάτω από την κορυφή στο Conference Europa League. Την Τετάρτη, έπεσε πάνω στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έχασε με 0-1 μετά από παράταση. Ωστόσο, όσον αφορά την επόμενη διοργάνωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων, το ματς αυτό δεν λύνει τίποτα.

Η Αταλάντα, η οποία είχε μια ολόκληρη εβδομάδα για να ξεκουραστεί μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πάει στο ματς με καλύτερη διάθεση. Έχει γεμίσει μόνο με πανηγυρισμούς και αποτίμηση της σεζόν που πέρασε, αλλά οι παίκτες του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν πρέπει να αφήσουν το τελευταίο παιχνίδι να περάσει ανεκμετάλλευτο. Σε περίπτωση νίκης, μπορούν να ανέβουν στην τρίτη θέση, κάτι που θα αποτελέσει ένα όμορφο επιστέγασμα της επιτυχημένης σεζόν. Γι’ αυτό και αναμένεται να παραταχθεί πλήρης η αποστολή, όπου για παράδειγμα δεν θα λείψει ο επιθετικός Τζιανλούκα Σκαμάκα, λόγω του ότι απουσιάζει από την ήδη σε εξέλιξη προετοιμασία της εθνικής Ιταλίας πριν το Euro.

Η Φιορεντίνα πηγαίνει στο Μπέργκαμο λίγες ημέρες μετά τη συντριπτική ήττα στον τελικό του ECL, όπου έχασε και στον περσινό τελικό. Ο προπονητής Βιντσέντζο Ιταλιάνο, ο οποίος οδήγησε τη Φιορεντίνα σε αυτές τις δύο συνεχόμενες επιτυχίες, θα αποχωρήσει από την ομάδα μετά το παιχνίδι, έχοντας ήδη ανακοινώσει από τον Φεβρουάριο ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Τα επόμενα βήματά του αναμένεται να είναι στην Μπολόνια. Πάνω απ’ όλα όμως, η Φιορεντίνα δεν παίζει πια για τίποτα, το αποτέλεσμα αυτό δεν αλλάζει τίποτα στην όγδοη θέση της συνολικά – και την περαιτέρω συμμετοχή της στο ECL.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Αταλάντα απέδειξε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν πάσχει από έλλειψη κινήτρου, επικρατώντας 3-0 της Τορίνο εντός έδρας, παρότι οι φιλοξενούμενοι χρειάζονταν έναν βαθμό για τα ευρωπαϊκά κύπελλα. Ο προαναφερόμενος Τζιανλούκα Σκαμάκα επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φόρμα, πετυχαίνοντας το πέμπτο του γκολ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και αυτού στα δίχτυα της Φιορεντίνα στη ρεβάνς του ημιτελικού του Κυπέλλου Ιταλίας (4-1).

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

1XBETΣτοιχηματίστε στην 1xbet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker