Ολυμπιακός – Aston Villa: νικητής Aston Villa/κάθε ομάδα να σκοράρει ΝΑΙ

GRbookmaker
9 Μαΐου, 2024
13 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: νικητής η Άστον Βίλα/κάθε ομάδα να σκοράρει ΝΑΙ

09.05.2024 21:00

Το εναρκτήριο παιχνίδι στο Μπέρμιγχαμ έληξε με νίκη-έκπληξη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να γίνει ο δεύτερος ελληνικός σύλλογος που φτάνει στον τελικό ενός από τα τρία Κύπελλα Ευρώπης μετά τη νίκη του με 4-2.

Η Άστον Βίλα φαίνεται να ξεμένει από ανάσες στο τέλος της σεζόν. Κατάφερε ακόμα να αποκλείσει τη Λιλ στα προημιτελικά μετά από πέναλτι, αλλά δεν έχει κερδίσει δύο σερί νίκες στην Premier League και ακόμα δεν μπορεί να πανηγυρίσει την πρόκριση στο Champions League που είναι σε απόσταση αναπνοής. Η Βίλα έκανε ένα άθλιο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, δεχόμενη τα δύο πρώτα γκολ μετά από αποτυχημένη παγίδα οφσάιντ, ενώ όταν κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2, δέχθηκε το τρίτο γκολ από πέναλτι μετά από χέρι στην άσπρη βούλα, το τέταρτο μετά από τηλεκατευθυνόμενο σουτ στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα. Στη συνέχεια, ο Λουίς έδωσε πέναλτι στη συνέχεια του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν κλινικά εύστοχος στο τέλος, με τα τέσσερα από τα πέντε σουτ που επιχείρησε να καταλήγουν στα δίχτυα, με χατ-τρικ από τον Μαροκινό επιθετικό Ελ Κααμπί, ο οποίος βελτίωσε τον αριθμό των τερμάτων του σε οκτώ σε επτά παιχνίδια της Conference League. Πάντως, ακόμα και ένα προβάδισμα δύο τερμάτων μπορεί να μη σημαίνει τίποτα, ο Ολυμπιακός είναι σπεσιαλίστας στις σκληρές μονομαχίες. Για την όγδοη αγωνιστική έχασε 1-4 εντός έδρας από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για να κερδίσει στη ρεβάνς με 6-1 στην παράταση. Στον προημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε (εντός 3:2, εκτός 0:1) χρειάστηκε μάλιστα να οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Άστον Βίλα πρέπει να πετύχει τουλάχιστον δύο γκολ και να μην δεχτεί κανένα, θα στηριχθεί στην επίθεση από την αρχή. Ο Ολυμπιακός θα ανοίξει τα παράθυρα στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Αυτό προσφέρει συνδυασμό νίκης για τους φιλοξενούμενους με τις δύο ομάδες να σκοράρουν.

Εμπιστοσύνη:

5/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker