22bet Σουηδία

GRbookmaker
14 Αυγούστου, 2024
52 Προβολές

Η Σουηδία, ή επίσημα το Βασίλειο της Σουηδίας, είναι μια πλούσια χώρα που βρίσκεται στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης. Η Σουηδία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 10,3 εκατομμύρια πολίτες. Στη Σουηδία, τα τυχερά παιχνίδια νομιμοποιήθηκαν σχετικά νωρίς, καθώς έλαβαν χώρα ήδη από το 1934. Ο διαδικτυακός τζόγος, από την άλλη πλευρά, νομιμοποιήθηκε επίσημα ήδη από το 2002. Πώς αντιμετωπίζει το κράτος το ζήτημα των Σουηδών που χρησιμοποιούν μη αδειοδοτημένες ξένες πλατφόρμες στοιχημάτων Έχει δημιουργηθεί μια πλατφόρμα της 22bet Sweden

Ιστορία των τυχερών παιχνιδιών στη Σουηδία

Κατά πάσα πιθανότητα, ο τζόγος στη σουηδική επικράτεια ήταν ένα χόμπι που γνώριζαν ήδη οι Βίκινγκς, καθώς οι τάφοι τους περιείχαν ζάρια. Από τις σωζόμενες πηγές μπορεί να διαβαστεί ότι οι δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών είχαν ήδη θεσμοθετηθεί και ρυθμιστεί τον 14ο αιώνα.

Η πρώτη κρατική λοταρία ιδρύθηκε το 1772 με πρωτοβουλία του βασιλιά Γουστάβου Γ’, η οποία είχε ήδη απαγορευτεί το 1841. Η απαγόρευση αυτή διήρκεσε μέχρι το 1934, όταν ιδρύθηκε μια κρατική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών. Τα έσοδα μεταφέρθηκαν στον προϋπολογισμό για τη στήριξη των εθνικών αθλητικών οργανισμών. Μετά από αυτό το γεγονός, τα τυχερά παιχνίδια δεν απαγορεύτηκαν ξανά. Αντιθέτως, ο κλάδος αναπτύχθηκε πολύ έντονα, γεγονός που σίγουρα συνδέεται και με τις επενδύσεις που έκαναν οι πλουσιότεροι άνθρωποι της Σουηδίας.

22bet Szwecja

Το 2002, η Σουηδία αποφάσισε να νομιμοποιήσει τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια. Επίσης, το ίδιο έτος, το κρατικό μονοπώλιο τυχερών παιχνιδιών αποφάσισε να ξεκινήσει τη δική του ψηφιακή πλατφόρμα. Η διαδικτυακή πλατφόρμα πόκερ της Svenska Spel λειτουργεί από το 2006, επεκτείνοντας το φάσμα των διαδικτυακών υπηρεσιών στοιχημάτων στη Σουηδία που αποτελείται από διαδικτυακές λοταρίες και ψηφιακά αθλητικά στοιχήματα.

Το 2019, έχουν γίνει σημαντικές αλλαγές στον τομέα των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει προετοιμάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Έγινε αντιληπτή μια σημαντική απελευθέρωση των υφιστάμενων κανονισμών. Αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τον τερματισμό της διάδοσης των μη αδειοδοτημένων ιστότοπων, καθώς έως και το ⅓ των παικτών επέλεξαν τέτοιες πλατφόρμες. Η λανθασμένη επιλογή ενός μη αδειοδοτημένου ιστότοπου δεν αντιμετωπίζεται ως αδίκημα. Οι εταιρείες στοιχημάτων που προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες παραμένουν ένας συγκεκριμένος στόχος.

Λειτουργεί η πλατφόρμα της 22bet Sweden στη Σουηδία

Η πλατφόρμα στοιχημάτων της 22bet λειτουργεί βάσει άδειας που έχει εκδοθεί από την κυβέρνηση της Κουρακόα, η οποία δεν είναι η ίδια με την άδεια που χορηγείται από τις αρχές της Σουηδίας. Από το 2019, όλες οι μη αδειοδοτημένες εταιρείες παρεμποδίζονται επιπλέον στην πρόσβασή τους σε παίκτες από τη Σουηδία λόγω του αποκλεισμού που εφαρμόζει ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου στους εν λόγω ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών.

Επιπλέον, οι μη αδειοδοτημένες επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών δεν έχουν τη νομική δυνατότητα να διαφημίζουν τις υπηρεσίες τους στη σουηδική αγορά. Ωστόσο, οι πληροφορίες σχετικά με τους συνιστώμενους διαδικτυακούς bookmakers μεταδίδονται πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά μέσω του panhandle mail. Στην πραγματικότητα, η πλατφόρμα της 22bet Sweden είναι πολύ δημοφιλής. Επιπλέον, οι παίκτες που προέρχονται από τη Σουηδία γίνονται πολύ εύκολα δεκτοί και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα κατά την εγγραφή τους στην πλατφόρμα.

22BET ► Στοιχηματίστε στην 22bet με μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker