Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu και περισσότερα από 16,5 παιχνίδια

GRbookmaker
23 Απριλίου, 2024
517 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Η Φουγκούρα, η οποία είναι η καλύτερη ομάδα για την Ελλάδα, η οποία είναι η καλύτερη ομάδα για την Ελλάδα: Begu I.C. – Fruhvirtova L.: Begu και περισσότερα από 16,5 πετράδια

23.04.2024 13:30

Η κύρια διοργάνωση του χωμάτινου 1000 ξεκινά στη Μαδρίτη. Στη δράση θα μπει, μεταξύ άλλων, η Linda Fruhvirt, η οποία θα έχει ως εναρκτήρια αντίπαλο τη Ρουμάνα Irina Begu στο γήπεδο Manolo Santana.

Η έμπειρη Begu βρίσκεται στην 128η θέση της κατάταξης. Η τριαντατριάχρονη Ρουμάνα ήταν η παίκτρια με την υψηλότερη κατάταξη στην 22η θέση. Δεν έχει παίξει πολύ αυτή τη σεζόν, χτυπώντας μόνο ένα τουρνουά. Στα τέλη Μαρτίου, έφτασε στον τελικό στο χώμα στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου έπεσε στα τρία σετ από την Ισπανίδα Μπούζα.

Η Fruhvirtova ήταν κάποτε η 49η παίκτρια στον κόσμο, αλλά η 18χρονη Τσέχα βρίσκεται σήμερα στην 146η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Μέχρι στιγμής φέτος βρίσκεται σε αρνητικούς αριθμούς. Έχει φτάσει σε δύο τελικούς οκτώ γύρων τουρνουά, αλλά κατά τα άλλα έχει πάρει νίκες κυρίως σε προκριματικά απέναντι σε πιο αδύναμες αντιπάλους. Έχει 8 νίκες από την αρχή της χρονιάς, ενώ οι ήττες της είναι 13.

Η Fruhvirt αγωνίζεται στα γήπεδα τις τελευταίες εβδομάδες. Στο San Luis Potosí έχασε στα τέλη Μαρτίου από τη θέση του φαβορί από την Ολλανδέζα Lamens, από την οποία μάλιστα πήρε και ένα καναρίνι. Στο Τσάρλεστον, στη συνέχεια χρειάστηκε να φτάσει στα τρία σετ με την ειδική στα διπλά Melichar-Martinez σε απόδοση 1,03, για να χάσει από μια άλλη Αμερικανίδα, την Liu.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Begu κέρδισε τον μοναδικό τους αγώνα μαζί πριν από τέσσερα χρόνια στο χαμηλότερο κύκλωμα της ITF με 7:5 και 6:0. Είναι το χάρτινο φαβορί των bookmakers και αυτή τη φορά. Και θα πρέπει να επιβεβαιώσει αυτή τη θέση απέναντι στην ανερχόμενη Fruhvirt. Στην ισπανική πρωτεύουσα υπερασπίζεται τα προημιτελικά, στα οποία έχει αγωνιστεί τρεις φορές στο παρελθόν. Λόγω των χαμηλότερων αποδόσεων για τη νίκη της Ρουμάνας, προτείνουμε έναν συνδυασμό με επιλογή με τουλάχιστον 17 παιγμένα παιχνίδια.

Trust:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

20BETΣτοιχηματίστε στην 20bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker