Βοστώνη – Τορόντο: 1

GRbookmaker
22 Απριλίου, 2024
160 Προβολές

Η επιλογή μας: Βοστώνη – Τορόντο: 1

23.04.2024 01:07

Το Τορόντο έχασε τους Γουίλιαμ Νάιλαντερ και Μπόμπι ΜακΜαν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς του πρώτου γύρου της Ανατολικής Περιφέρειας με τη Βοστώνη. Αυτό όπως είναι λογικό επηρέασε την επιθετική δύναμη της καναδικής ομάδας, αλλά το ερώτημα είναι αν η έκβαση του αγώνα θα ήταν διαφορετική με αυτούς στη σύνθεση. Η Βοστώνη κέρδισε αρκετά καθαρά με 5:1.

Είναι αλήθεια ότι το Τορόντο ήταν πιο δραστήριο όσον αφορά τα σουτ και υπερτερούσε του αντιπάλου, αλλά η παραγωγικότητα απέτυχε και λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του τερματοφύλακα Jeremy Swayman, ο οποίος προτιμήθηκε από τον Linus Ullmark. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα βρεθεί και πάλι στην εστία του, καθώς παρουσίασε αξιόπιστη δουλειά και εξουδετέρωσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Οι Μπρούινς στη συνέχεια επιβεβαίωσαν στο πρώτο παιχνίδι ότι έχουν κυριαρχήσει στα παιχνίδια με το Τορόντο φέτος. Ακόμα και με την κανονική περίοδο, έδωσαν το πέμπτο παιχνίδι τους απέναντι στους Maple Leafs και κέρδισαν για πέμπτη φορά.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Βοστώνη έχει πραγματικά το νου της στο Τορόντο την τρέχουσα σεζόν. Δεν έχει χάσει ούτε μία φορά σε πέντε παιχνίδια και ένα γεμάτο TD Garden θα δώσει ώθηση στις “αρκούδες” για επιτυχία στο δεύτερο παιχνίδι του πρώτου γύρου των πλέι οφ. Το Τορόντο θα τσιμπήσει, και ίσως πολύ περισσότερο από το Σάββατο, αλλά οι Μπρούινς θα πάρουν άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι και θα κερδίσουν.

Trust:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker