Vondrousova M. – Potapova A.: Vondrousova M. -2,5 games

GRbookmaker
18 Απριλίου, 2024
29 Προβολές

Η συμβουλή μας: Vondrousova M. – Potapova A.: Vondrousova M. -2,5 games

18.04.2024 14:00

Η Markéta Vondroušová στον πρώτο της αγώνα μετά από περισσότερο από ένα μήνα έδειξε σπουδαία απόδοση στη Στουτγάρδη της Γερμανίας και νίκησε ομαλά την Κροάτισσα Donna Vekičova με 6:4, 6:3. Έχασε δύο φορές το σερβίς της στον αγώνα, αλλά έδειξε τις μεγάλες της αρετές στο return game και πίεσε συνεχώς την Vekičová. Κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα τέσσερα από τα οκτώ break points και προκρίθηκε στους οκτώ τελικούς.

Εκεί θα αντιμετωπίσει την Anastasia Potapova, η οποία στον πρώτο γύρο κέρδισε τη συμπατριώτισσά της Lyudmila Samsonova στα τρία σετ. Ήταν η πρώτη της νίκη μετά από δύο ήττες σε μεγάλα τουρνουά στο Indian Wells και στο Μαϊάμι.

Η 24χρονη Vondrousova γνωρίζει πολύ καλά την επερχόμενη αντίπαλό της από τα γήπεδα του τένις. Την έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές και έχει καταφέρει να κερδίσει τρεις φορές. Η τελευταία φορά ήταν το περασμένο καλοκαίρι στο Σινσινάτι, όπου επικράτησε με 6:4, 6:2. Η επιφάνεια παίζει επίσης υπέρ της Vondroušová, καθώς μεγάλωσε στο χώμα και μπορεί να θεωρηθεί ειδικός σε αυτή την επιφάνεια, καθώς έχει ρεκόρ καριέρας 91 νίκες και μόλις 35 ήττες.

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Markéta Vondroušová έχει ιδανική ευκαιρία να φτάσει στα προημιτελικά στο κορυφαίο τουρνουά της Στουτγάρδης. Μπορεί να παίξει κόντρα στην Potapova, είναι καλύτερη παίκτρια στο χώμα από την αντίπαλό της και η φόρμα της είναι πολύ καλή μετά από ένα διάλειμμα πάνω από ένα μήνα. Συνιστάται η προσθήκη ενός μικρού χάντικαπ.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker