Pardubice – Trinec: 1

GRbookmaker
16 Απριλίου, 2024
17 Προβολές

Η συμβουλή μας: Pardubice – Trinec: 1

16.04.2024 18:00

Ο τελικός της χόκεϊ extraliga ανοίγει σήμερα τις πύλες του και η καλύτερη ομάδα θα είναι η Πάρντουμπιτσε και η πρωταθλήτρια από το Τρίνιετς.

Η εμπειρία από τα πλέι οφ των προηγούμενων σεζόν και η ικανότητα να κερδίζουν πρωταθλήματα μιλούν για τους φιλοξενούμενους. Οι Χαλυβουργοί έχουν πολύ καλή διάθεση αφού κατάφεραν να ανατρέψουν τον ημιτελικό με τη Σπάρτα, στον οποίο είχαν ήδη βρεθεί πίσω στο σκορ με 0:3. Ο τερματοφύλακας Κατσέτλ βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, λάμποντας ειδικά σε καταστάσεις 1v1, αλλά και πιάνοντας τα περισσότερα σουτ που είδε. Από την άλλη πλευρά, το μειονέκτημα είναι η σωρευτική κούραση, η ομάδα έχει ήδη κάψει πολλές δυνάμεις και πολλοί παίκτες είναι εξαντλημένοι ή παίζουν με διάφορους τραυματισμούς, κάτι που αποτυπώνεται στην απόδοση των ατόμων. Αντί του Ruzicka, την ομάδα τραβάνε οι Helewka, Adámek, Cienciala ή Voženílek.

Από την άλλη πλευρά, η Παρντούμπιτσε είναι ξεκούραστη και γεμάτη ενέργεια για να μπει στον τελικό. Το προπονητικό τιμ έχει μελετήσει πολύ υλικό και έχει διαβάσει απόλυτα τον αντίπαλο. Η Παρντούμπιτσε δεν έχασε ούτε μία φορά από την Τρίνετς στην κανονική διάρκεια της κανονικής περιόδου και αν μπορέσει να μπει γρήγορα στον ρυθμό του αγώνα, θα πρέπει να αποκτήσει το πάνω χέρι όσο περνάει η ώρα. Οι East Bohemians διαθέτουν καλό power play, αλλά και ισορροπημένη γραμμή, με την πρώτη και την τέταρτη επίθεση να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι στο Λιτβίνιοφ (6:5), η αμυντική γραμμή ήταν αξιόπιστη στη φάση των νοκ άουτ αγώνων, με τον Ρόμαν Γουίλ να διατηρεί το ποσοστό των αποκρούσεων πάνω από 93%.

Τι να στοιχηματίσετε:

Το εντός έδρας περιβάλλον, η αμοιβαία ισορροπία και οι περισσότερες δυνάμεις ευνοούν την Παρντούμπιτσε στην πρώτη τελική μονομαχία. Ο Βόντρατσεκ, που έχει ρεκόρ 4+3 στα πλέι οφ, μπορεί να πετύχει κάποιο γκολ, αλλά η απόδοση του 5.2 δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα και έχει αξία. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο BetBuilder.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker