Tsitsipas S. – Khachanov K.: 1

GRbookmaker
12 Απριλίου, 2024
16 Προβολές

Η συμβουλή μας: Tsitsipas S. – Khachanov K.: 1

12.04.2024 11:00

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες χωμάτινων γηπέδων στο circuit της ΑΤΡ σήμερα, και είναι επιτυχημένος εδώ και πολύ καιρό, ειδικά στο Μόντε Κάρλο. Κέρδισε μάλιστα το Monaco Masters το 2021 και το 2022, και μαζί με το Tournament of Champions, αυτά είναι τα μεγαλύτερα τρόπαια στη συλλογή του.

Ο Τσιτσιπάς δικαιολογημένα ανυπομονούσε και φέτος για το χωμάτινο κομμάτι της σεζόν, ειδικά μετά από μια κάπως ντροπιαστική εμφάνιση στα τουρνουά σκληρής επιφάνειας. Στο Μόντε Κάρλο, όμως, ανέκαμψε και έφτασε στα προημιτελικά χωρίς να χάσει σετ, καθώς κατάφερε να ρίξει έναν άλλο πολύ καλό παίκτη στο χώμα, τον Alexander Zverev, στον όγδοο γύρο.

Στα προημιτελικά ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Karen Khachanov, ο οποίος είναι πολύ πιο επιτυχημένος στο τσιμέντο σε όλη του την καριέρα και το χώμα δεν είναι από τις δυνατές του επιφάνειες. Το πλεονέκτημα του Τσιτσιπά είναι σίγουρα το γεγονός ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τον Khachanov. Άλλωστε, τον έχει κερδίσει στους επτά από τους εννέα αγώνες τους.

Τι να στοιχηματίσετε:

Στον Τσιτσιπά αρέσει πολύ το τουρνουά του Μόντε Κάρλο. Το έχει κερδίσει δύο φορές και παραδοσιακά ανοίγει δυνατά το χωμάτινο κομμάτι της σεζόν. Μπορεί να τα καταφέρει στον προημιτελικό της Παρασκευής και να κερδίσει τον Khachanov.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker