Augsburg – Ένωση Βερολίνο: 1

GRbookmaker
12 Απριλίου, 2024
171 Προβολές

Η συμβουλή μας: Άουγκσμπουργκ – Ένωση Βερολίνου: 1

12.04.2024 20:30

Άουγκσμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου διανύουν διαφορετική σεζόν. Την ώρα που η βαυαρικο-σβαβική ομάδα έχει περάσει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας με βελτιωμένα αποτελέσματα, η φετινή συμμετέχουσα στο Champions League συνεχίζει να δυσκολεύεται.

Η Άουγκσμπουργκ έπεσε με 1-3 στην έδρα της Χόφενχαϊμ την περασμένη εβδομάδα, δεν κατάφερε να κερδίσει για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα και έμεινε στους βαθμούς μετά από πέντε αγωνιστικές (4-1-0), ωστόσο μπορεί να είναι ικανοποιημένη, καθώς μπαίνει στην 29η αγωνιστική από την έβδομη θέση, η οποία πιθανότατα θα σημάνει την πρόκριση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν τη δυσμενή κατάσταση με δύο από τις τέσσερις νίκες που προαναφέρθηκαν και έχουν συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στη διοργάνωση (20).

Η Ουνιόν Βερολίνου υπέκυψε στην κυρίαρχη Λεβερκούζεν (0-1) και μετράει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες εμφανίσεις της (1-2-3), οπότε παραμένει στο δεύτερο μισό του πηλίκου της Μπουντεσλίγκα. Ο σύλλογος από την πρωτεύουσα έχει μείνει δύο συνεχόμενες φορές χωρίς γκολ και στις τέσσερις από τις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές, δεν έχει σκοράρει 15 φορές φέτος και έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία (25).

Τι να στοιχηματίσετε:

Η Άουγκσμπουργκ δεν έχει χάσει τα τελευταία επτά παιχνίδια της (4-3-0) και με δεδομένη την τωρινή της φόρμα, περιμένω να επιβεβαιώσει το ευνοϊκό ρεκόρ. Η Ουνιόν δεν θα μπορέσει να κάνει τρία σερί ματς στην WWK Arena.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

RABONAΣτοιχηματίστε στην Rabona με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker