Hurkacz H. – Draper J.: 1

GRbookmaker
8 Απριλίου, 2024
21 Προβολές

Η συμβουλή μας: Hurkacz H. – Draper J.: 1

09.04.2024 11:00

Ο Πολωνός τενίστας Hubert Hurkacz πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο τουρνουά του Εστορίλ την περασμένη εβδομάδα, η οποία του χάρισε τον όγδοο τίτλο του στην ΑΤΡ. Κέρδισε στον τελικό τον Ισπανό χωμάτινο παίκτη Pedro Martinez με 6:3, 6:4, πετυχαίνοντας 15 άσους και χωρίς να αντιμετωπίσει ούτε ένα break point. Κατά κάποιο τρόπο, ήταν ένας τέλειος αγώνας από την πλευρά του.

Ο Hurkacz θα ήθελε να μεταφέρει αυτή τη φόρμα στο Μόντε Κάρλο, όπου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τη ρεβάνς με τον Jack Draper, τον οποίο κέρδισε στον δεύτερο γύρο με 6:3, 6:7, 7:5 πέρυσι στο Μονακό. Και θα είναι το φαβορί και αυτή τη φορά.

Ο 22χρονος Draper δεν έχει παίξει πολύ στο χώμα μέχρι στιγμής στην καριέρα του. Ο νεαρός Βρετανός παίζει περισσότερο σε σκληρές επιφάνειες ή σε κλειστούς χώρους, ενώ έχει δώσει μόνο 31 αγώνες σε χωμάτινα γήπεδα μεταξύ των επαγγελματιών. Ωστόσο, τα χωμάτινα τουρνουά είναι απλά αναπόφευκτα μεταξύ των καλύτερων, οπότε φέτος θα προσπαθήσει να βελτιώσει λίγο το περσινό του ρεκόρ, όταν κατέγραψε τρεις νίκες και τρεις ήττες σε αυτό το κομμάτι της σεζόν.

Τι να στοιχηματίσετε:

Ο Hurkacz βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας κερδίσει το χωμάτινο τουρνουά στο Εστορίλ, και θα μπορούσε να είναι ένας από τους παίκτες που θα φτάσουν μακριά στο Μόντε Κάρλο, αν μπορέσει να διατηρήσει τη φόρμα του από την πορτογαλική διοργάνωση. Στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει τον νεαρό Βρετανό Draper, τον οποίο κέρδισε για δεύτερη φορά στο Monaco Masters.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

WAZAMBAΣτοιχηματίστε στην Wazamba με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker