Στρασβούργο – Ρεν: Αγώνας χωρίς ισοπαλία για τη Ρεν

GRbookmaker
31 Μαρτίου, 2024
167 Προβολές

Η δική μας επιλογή: Η Ρεν, η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με το ματς της Ρεν: Στρασβούργο – Ρεν: Αγώνας χωρίς ισοπαλία Ρεν

31.03.2024 17:05

Ένα ιδιαίτερα πικάντικο ματς περιμένει τον προπονητή της Ρεν, Ζυλιέν Στεφάν, στον πάγκο της, καθώς η ομάδα του επισκέπτεται το Στρασβούργο στο “Σταντ ντε λα Μεϊνό”, όπου ο 33χρονος τεχνικός το γνωρίζει πολύ καλά από την σχεδόν διετή θητεία του. Δέκα βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες ενόψει της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να θέλουν να απομακρυνθούν από τα νερά του υποβιβασμού και τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν μια θέση στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Το Στρασβούργο κέρδισε την περασμένη αγωνιστική στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος του ημερολογιακού έτους, μετά από οκτώ παιχνίδια στα οποία μάζεψε μόλις τρεις βαθμούς (0-3-5). Το κατάφερε στην έδρα της Ναντ (3-1), όπου ο τριανταέξιχρονος βετεράνος Κέβιν Γκαμεϊρό πέτυχε το 100ό του γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ ακολούθησαν δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο από τον Εμάνουελ Εμεγκά, ο οποίος αρχίζει σιγά σιγά να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες με τις οποίες ήρθε στον αλσατικό σύλλογο πριν από τη φετινή σεζόν. Προκειμένου η ομάδα του προπονητή Πατρίκ Βιεϊρά να μπει σε καλύτερη ψυχολογία ενόψει του τέλους του πρωταθλήματος, θα πρέπει να βελτιώσει τη φόρμα της εντός έδρας, καθώς τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος εδώ έχουν λήξει πάντα με ήττα για το Στρασβούργο (PSG 1:2, Lorient 1:3, Brest 0:3, Monaco 0:1).

Νικηφόρα ανάσα πήρε και η Ρεν πριν από την εθνική διακοπή, η οποία επικράτησε εντός έδρας της αφηνιασμένης Μαρσέιγ με 2-0 χάρη στα γκολ του Μαρτίν Τεριέ και του αρχηγού Μπενζαμέν Μπουριέ, ο οποίος είναι ο βασικός παίκτης στο κέντρο της μεσαίας γραμμής για τους Βρετανούς αυτή τη στιγμή – μάλιστα, μετράει έξι γκολ και τρεις ασίστ στα τελευταία έξι ανταγωνιστικά παιχνίδια της Ρεν. Ο προαναφερόμενος προπονητής Ζυλιέν Στεφάν πιστεύει σίγουρα ότι χάρη στη φόρμα του αρχηγού Μπουριζό, η ομάδα του θα μπορέσει να επιβεβαιώσει τα καλά αποτελέσματα από τα αντίπαλα γήπεδα, όπου έχει χάσει μόνο ένα από τα δέκα τελευταία ανταγωνιστικά παιχνίδια της (6-3-1), στο Europa League από τη Μίλαν (0-3). Σε αυτή την περίπτωση, η νίκη αποτελεί μεγάλο κίνητρο για τη Ρεν, καθώς πριν από αυτόν τον γύρο βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την έκτη Λανς και μπορεί να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τις θέσεις του κυπέλλου.

Τι να στοιχηματίσετε;

Η Ρεν είναι πολύ πιο άνετη από το Στρασβούργο, που κέρδισε τελευταία φορά μετά από πολύ καιρό. Επιπλέον, στο ματς θα παίξει ρόλο και η γνώση του προπονητή Στεφάν για το τοπικό περιβάλλον και τους παίκτες, ενώ η ομάδα του μπορεί να προετοιμαστεί καλά. Οι τολμηροί παίκτες μπορούν να ποντάρουν σε ένα κοφτερό δυάρι, εγώ θα επιλέξω ένα στοίχημα σε ένα ματς χωρίς ισοπαλία, κάτι που το Στρασβούργο πέτυχε ευτυχώς στην τελευταία αναμέτρηση με το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Εμπιστοσύνη:

8/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

22BETΣτοιχηματίστε στην 22bet με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker