Λοριάν – Μπρεστ: Η Μπρεστ κερδίζει τουλάχιστον ένα ημίχρονο – Ναι

GRbookmaker
31 Μαρτίου, 2024
173 Προβολές

Η πρόβλεψή μας: Λοριάν – Μπρεστ: Η Μπρεστ θα κερδίσει τουλάχιστον ένα ημίχρονο – Ναι

31.03.2024 13:00

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της γαλλικής Ligue 1 ξεκινάει με το σημαντικό περιφερειακό ντέρμπι της Βρετάνης μεταξύ της Λοριάν και της Μπρεστ, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν από δύο εντελώς διαφορετικές θέσεις. Την ώρα που η Λοριάν κάνει ό,τι μπορεί για να παραμείνει πάνω από τις θέσεις υποβιβασμού, η Μπρεστ παλεύει συγκλονιστικά για τη δεύτερη θέση και άρα την απευθείας πρόκριση στο Champions League. Θα επιβεβαιώσουν οι φιλοξενούμενοι τον ρόλο τους ως φαβορί στα χαρτιά και θα νικήσουν για δεύτερη φορά φέτος τους κοντινούς τους αντιπάλους;

Η Λοριάν αιφνιδίασε τη Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς προηγήθηκε με 1-0 από το πρώτο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ. Ωστόσο, οι παίκτες του προπονητή Ρεζίς Λε Μπρις είχαν και μερικά αδύναμα διαστήματα στο ματς, κατά τη διάρκεια του οποίου δέχτηκαν δύο γκολ, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν την τελευταία στιγμή μετά από συνεργασία των Ιμράν Λουζά και Τιεμουέ Μπακαγιόκο στις καθυστερήσεις και να διαμορφώσουν το τελικό 2-2. Ο βαθμός που απέσπασε από το γήπεδο του φαβορί αξίζει χρυσάφι για τους “Les Merlus” στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές της μάχης της σωτηρίας και θα ήθελε να χτίσει κάτι ανάλογο στην έδρα της, καθώς φέτος εκεί παραπαίει αρκετά. Πράγματι, η Λοριάν έχει κερδίσει μόνο ένα από τα οκτώ προηγούμενα παιχνίδια της στο “Stade du Moustoir” από τις αρχές Νοεμβρίου (1-2-6), ενώ τις δύο τελευταίες φορές που έμεινε άσφαιρη, μπόρεσε να συγκεντρώσει μόνο ένα σουτ στο στόχο.

Η Μπρεστ είχε επίσης λόγο να χαίρεται μετά την τελευταία αγωνιστική, καθώς στο ματς με τη Λιλ, όταν δεν τα πήγαινε και τόσο καλά, ο Μάρτιν Σατριάνο κατάφερε να σώσει τους “πειρατές” με ένα γκολ της ισοφάρισης, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό σε μια ευθεία αναμέτρηση με έναν αντίπαλο στον πίνακα. Η ομάδα του προπονητή Éric Roy διατήρησε έτσι τη δεύτερη θέση μπροστά από τη Μονακό, η οποία ηττήθηκε τελευταία από τη Λοριάν, αλλά και μπροστά από την προαναφερθείσα Λιλ. Ο Καμορί Ντουμπιά, ο οποίος έκρινε τη νίκη της Μπρεστ με τέσσερα γκολ τον Δεκέμβριο και έκτοτε σιωπά στα γήπεδα του πρωταθλήματος, πρέπει να θυμάται πολύ καλά το τελευταίο παιχνίδι με τη Λοριάν. Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, καθώς είχε σημαντική συμβολή στην εθνική ομάδα του Μάλι με ένα γκολ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στη νίκη της με 2-0 επί της φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Εθνών Αφρικής Νιγηρίας, γεγονός που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει μια θέση στο αρχικό σχήμα και θα μπορούσε να αξιοποιήσει την πρόσφατη εμφάνισή του απέναντι στην περιφερειακή της αντίπαλο.

Τι να στοιχηματίσετε;

Η Λοριάν έδειξε στο Μονακό ότι μπορεί να αποτελέσει έναν πραγματικά δυσάρεστο αντίπαλο για το φαβορί, αλλά η Μπρεστ θα είναι προσεκτική σε αυτό, γιατί φέτος έχει δείξει ξεκάθαρα ότι μπορεί να διαχειριστεί παρόμοια τεταμένα ματς. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολύ εντυπωσιακό ματς, γιατί πρόκειται για ντέρμπι και συχνά φέρνει πολλά φάουλ και προσωπικές μάχες. Σε κάθε περίπτωση, τείνω προς τη νίκη των φιλοξενούμενων τουλάχιστον σε ένα από τα δύο ημίχρονα. Το διπλό είναι επίσης δελεαστικό, ωστόσο, με αποθαρρύνουν τα εξαιρετικά τελειώματα της Λοριάν φέτος, τα οποία της έχουν χαρίσει πολλές φορές πολύτιμους βαθμούς.

Εμπιστοσύνη:

7/10

Συνιστώμενος bookmaker για αυτό το στοίχημα:

BETWINNERΣτοιχηματίστε στην Betwinner με ένα μπόνους 100% στην πρώτη σας κατάθεση!
Συγγραφέας GRbookmaker